fg123 4 ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۴ سلام وقت همه بخیر من میخوام از گوشیم یه فایل رو به کامپیوتر بفرستم یا برعکس.لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fg123 4 ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۴ کسی از دوستان نیست راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۴ برای اینکار باید از سوکت استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fg123 4 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ سورس کدی در این مورد ندارید معرفی کنید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mshafiee110 730 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ سورس کدی در این مورد ندارید معرفی کنید ؟ سلام سورس کد b4a_bridge رو جستجو کنید بهتون کمک میکنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fg123 4 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ سورسشو گرفتم خیلی پیچیده است . هدف من فقط انتقال ی فایل متنی به کامپیوتره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fg123 4 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ با مودم wifi در شبکه داخلی منظورم میباشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۴ سلام ببینید دوست عزیز شما باید از سوکت پروگرمینگ استفاده کنید شما باید یک پورتی رو به برنامه سرور بدید تا به اون پورت گوش بده و برنامه کلاینت به اون پورت متصل بشه و فایل ارسال کنه. نمونه سورسش توی سایت اصلی هست : http://www.b4x.com/android/forum/threads/net-filetransfer-implement-asyncstreams-prefix-mode.30741/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۴ سلام بفرمایید کاملا حرفه ای http://answercenter.ir/topic/7908-%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%B3-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-b4a-bridge-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84%D8%A7-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D9%85%D9%87/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fg123 4 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ سلام کسی به من جوابی نداد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fg123 4 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ من با آقای ایزدی صحبت کردم ایشون گفتن از آقای قبادی راهنمایی بگیرم ولی من نمیتونم به علت محدودیت پست به ایشون پیغام بدم کسی میتونه راهنماییم کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
fg123 4
سلام وقت همه بخیر
من میخوام از گوشیم یه فایل رو به کامپیوتر بفرستم یا برعکس.لطفا راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.