kh11 22 ارسال شده در 7 فروردین، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، 2015 سلام خسته نباشید دوستان کسی کتابخانه ByteConverter رو نداره؟ ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ایمان سعیدی 48 ارسال شده در 7 فروردین، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، 2015 بفرما اینم کتابخنه ByteConverter.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 7 فروردین، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، 2015 اینم کتابخونه همراه با مثالدانلود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad.shb2 0 ارسال شده در 29 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، 2016 اینم کتابخونه همراه با مثال دانلود سلام چظور کتابخونه رو اضافه کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,209 ارسال شده در 30 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، 2016 سلام چظور کتابخونه رو اضافه کنم به مسیری که بیسیک فور اندروید را نصب کردید برید و فایل های کتاب خونه را داخل پوشه Libraries کپی کنین و در بیسیک فور اندروید از پنجره Libraries میتونید دنبال کتابخونه ای که اد کردین بگردین و تیک فعال شدنشو بزنید بنظر من بهتره که شما طبق این لینک پیش برین جلو خیلی بهتره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.