AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ سلام دوستان من چند وقت پیش یه کتابخونه پیدا کردم که باهاش میشه باتنی ساخت که هم آیکون و هم متن داشته باشه از اینجا میشه دانلودش کرد http://fl.cr/wGVpnxPpXo ولی مشکل اصلی من اینه که میخوام چند تا باتن با قابلیت های همین کتابخونه داشته باشم که توی یه لایوت باشن و بعد اون لایوت رو توی پنل یه اسکرول ویو لود کنم ولی نمیدونم چجوری اینکارو کنم؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید پیشاپیش ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ سلام تشکر بابت اشتراک گذاری این هم خب یک View هست شما باید CustomView رو به جای مثلا Label توی مولتی پنل خودتون اضافه کنید فرقی نداره من تست کردم هیچ فرقی نداره که شما Label رو اضافه کنید یا IconButton که یک CustomView هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ سلام تشکر بابت اشتراک گذاری این هم خب یک View هست شما باید CustomView رو به جای مثلا Label توی مولتی پنل خودتون اضافه کنید فرقی نداره من تست کردم هیچ فرقی نداره که شما Label رو اضافه کنید یا IconButton که یک CustomView هست بسیار ممنون از پاسختون یه چیزایی فهمیدم ولی باز شک دارم اگه یه سورس ازش درست کنید خیلی ممنون میشم من فقط اینو فهمیدم که میتونیم از لیبل یا کاستوم استفاده کنیم واسش ولی چجوریش رو نفهمیدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ فهمیدم!! هورااااا دستتون درد نکنه مشکل حل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
AMiN.M7892 1,029
سلام دوستان
من چند وقت پیش یه کتابخونه پیدا کردم که باهاش میشه باتنی ساخت که هم آیکون و هم متن داشته باشه
از اینجا میشه دانلودش کرد
http://fl.cr/wGVpnxPpXo
ولی مشکل اصلی من اینه که میخوام چند تا باتن با قابلیت های همین کتابخونه داشته باشم که توی یه لایوت باشن و بعد اون لایوت رو توی پنل یه اسکرول ویو لود کنم
ولی نمیدونم چجوری اینکارو کنم؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
پیشاپیش ممنونم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.