AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ سلام و خسته نباشید توی بیسیک میشه توابعی که خیلی بهش نیاز داریم رو به توابع خود بیسیک اضافه کنیم؟ تا همیشه در دسترس باشن؟ مثل تابع ByteToString که واسه خود بیسیک هست میخوام چند تا تابع دیگه رو به توابعش اضافه کنم ؟ با تغییر توی فایلهای بیسیک میشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ درود باید توابع مورد نیازتون رو به صورت Class تعریف کنید و اون کلاس رو به تمام پروژه هاتون اضافه کنید توی اندروید استودیو دقیقا ما همین کار رو میکنیم برای راحتی کار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ سلام ممنون ولی کلاس ماژول نمیخوام بزارم فقط چند تا تابع پرکاربرد میخوام اضافه کنم به بیسیک همین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
CNGMI 4 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ خیر نمیشه این توابعی که میبینید اکثرا یا بطور دیفالت هستن یا مال کتابخونه Core اگه بخواید باید این کتابخونه رو ادیت کنید که یکم دردسره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ اهان ممنون متوجه شدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ سلام درسته همونطور که دوستان گفتن میتونید خودتون یه کلاس بسازید مثلا به نام Core2 و توابع تون رو اونجا تعریف بکنید و در همه جا استفادش کنید. کتابخانه core پیشفرض بیسیک رو هم میتونید دیکد کنید ، با ایکلیپس بازش کنید و یه سری ویرایش ها بدید بهش. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
AMiN.M7892 1,029
سلام و خسته نباشید
توی بیسیک میشه توابعی که خیلی بهش نیاز داریم رو به توابع خود بیسیک اضافه کنیم؟ تا همیشه در دسترس باشن؟
مثل تابع ByteToString که واسه خود بیسیک هست میخوام چند تا تابع دیگه رو به توابعش اضافه کنم ؟
با تغییر توی فایلهای بیسیک میشه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.