amirex128 19 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ سلام من وقتی یک اکتیویتی در ست میکنم در متریال دیزاین ارور مید و باز نمیشه . یعنی فقط در صفحه اصلی اجرا میشه کد ها. کسی میتونه پیدا کند. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۴ سلام دوستان منم همین مشکلو دارم وقتی این کد رو اضافه کردم هم داخل برنامه ارور داد و گفت actoolbarlight باید initialize بشه این کار روهم میکنم ام باز هم همون ارور رو میده!! کسی میدونه باید چیکار کرد؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdizir 1 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟ سلام دوست عزیز من هم مشکل شما رو دارم ولی از ACActionBar استفاده کردم برای این مورد هم ارور می داد . این قسنت رو اضافه کردم درست شد #Extends: android.support.v7.app.ActionBarActivity لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
akbaria556 3 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستان منم همین مشکلو دارم با این ک همه یادرس دهی ها مشکلی نداره بازم خط چهارمی رو ایراد میگیره و هیچ پروژه ای ک از متریال استفاده شده باشه رو ران نمیکنه لطفا یکی کمکمون کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ مشکل از پوشه ی ساپورت هست یا ادرس رو اشتباه دادی یا اکشن بار رو درست معرفی نکردی ینی فک کنم برای اکتیویتی دوم هم براید اونی که با # شروع میشد و مال اکشن بار بود رو بزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirex128 19 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ مشکل از پوشه ی ساپورت هست یا ادرس رو اشتباه دادی یا اکشن بار رو درست معرفی نکردی ینی فک کنم برای اکتیویتی دوم هم براید اونی که با # شروع میشد و مال اکشن بار بود رو بزارید پوشه ساپورت مشکلی نداره چون سورس های دیگه و رو باز میکنه . در اکتیویتی دوم اگه این کد هایی که با شارپ شروع میشه استفاده کنم خطای پارامتر اشتباه میده. شاید اکشن بار رو درست معرفی نکردم . ولی من دقیقا از همون کد هایی که در اکتیویتی ماین استفاده کردم پس باز هم نباید مشکلی داشته باشه. این کد های اکتیویتی ماینم هست. #Region Project Attributes #ApplicationLabel: AppCompatToolbar1 #VersionCode: 1 #VersionName: 'SupportedOrientations possible values: unspecified, landscape or portrait. #SupportedOrientations: unspecified #CanInstallToExternalStorage: False #AdditionalRes: ..\resource #AdditionalRes: E:\Basic4Android\Basic4Android-Farsi\Material\Material\appcampat\AppCompatExample2\AppCompatExample2\b4a_appcompat, de.amberhome.objects.appcompat #AdditionalRes: C:\android-sdk\android-sdk\extras\android\support\v7\appcompat\res, android.support.v7.appcompat #Extends: android.support.v7.app.ActionBarActivity #End Region #Region Activity Attributes #FullScreen: False #IncludeTitle: True #End Region Sub Process_Globals End Sub Sub Globals Dim helper As ACActionBar Dim ac As AppCompat Private ActionBar As ACToolBarLight Private pContent As Panel Private cbABVisible As ACCheckBox Private cbABShadow As ACCheckBox Private cbShowAsUp As ACCheckBox Private edTitle As ACEditText Private edSubTitle As ACEditText End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("main") ActionBar.SetAsActionBar helper.Initialize ActionBar.title = "ستاره" ActionBar.TitleTextColor = Colors.White ActionBar.SubTitle = "www.google.org" ActionBar.SubTitleTextColor = Colors.White pContent.LoadLayout("content") edTitle.Text= ActionBar.title edTitle.Hint = "Hint" cbABVisible.Checked = True edSubTitle.Text = ActionBar.SubTitle edSubTitle.Hint = "Hint2" Activity.AddMenuItem("item1","menu") Activity.AddMenuItem("item2","menu") Activity.AddMenuItem("item3","menu") Activity.AddMenuItem("item4","menu") Dim xml1 As XmlLayoutBuilder Dim bd As BitmapDrawable bd=xml1.GetDrawable("ic_refresh_black_24dp") Activity.AddMenuItem3("item11","menu",bd.Bitmap,True) bd=xml1.GetDrawable("ic_plus_one_black_24dp") Activity.AddMenuItem3("item11","menu",bd.Bitmap,True) End Sub و اینم کد های اکتیویتی دومم که مشکل داره. #Region Activity Attributes #FullScreen: False #IncludeTitle: True #End Region Sub Process_Globals 'These global variables will be declared once when the application starts. 'These variables can be accessed from all modules. End Sub Sub Globals ' Dim helper As ACActionBar Dim ac1 As AppCompat Dim helper1 As ACActionBar Private ActionBar1 As ACToolBarLight Private pContent1 As Panel End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("main") ActionBar1.SetAsActionBar helper1.Initialize ActionBar1.title = "کامپیوتر دانشجو" ActionBar1.TitleTextColor = Colors.White ActionBar1.SubTitle = "www.answercenter.org" ActionBar1.SubTitleTextColor = Colors.White pContent1.LoadLayout("content") Activity.AddMenuItem("item1","menu") Activity.AddMenuItem("item2","menu") Activity.AddMenuItem("item3","menu") Activity.AddMenuItem("item4","menu") Dim xml1 As XmlLayoutBuilder Dim bd As BitmapDrawable bd=xml1.GetDrawable("ic_refresh_black_24dp") Activity.AddMenuItem3("item11","menu",bd.Bitmap,True) bd=xml1.GetDrawable("ic_plus_one_black_24dp") Activity.AddMenuItem3("item11","menu",bd.Bitmap,True) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirex128 19 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirex128 19
سلام
من وقتی یک اکتیویتی در ست میکنم در متریال دیزاین ارور مید و باز نمیشه .
یعنی فقط در صفحه اصلی اجرا میشه کد ها. کسی میتونه پیدا کند.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.