afraz aa 478 ارسال شده در 2 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، 2015 با سلام من چند ماهی میشه که با اندروید استودیو کار میکنم ولی واقعا باک زیاد داره الانم میخوام برم با ایکلیپس بقیه راه رو برم نظر شما دوستان چیه گوگل پس کی میخواد این مشکلات تو اندروید استودیو رو برطرف کنه لطفا نظرتونو بگید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 2 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، 2015 دوست عزیز اندروید استودیو از هر لحاظر برای توسعه اندروید از اکلیپس بهتره! چرا که محیط اصلی این کار هست و پشتیبانیگوگل رو داره! توجه داشته باشید که گوگل دیگه از اکلیپس پشتیبانی نمی کنه و همه در حال مهاجرت به اندروید استودیو هستند چرا که محیطی که برای توسعه اندروید توسط گوگل ساخته شده خیلی بهتر نسبت به اکلیپس هست! بزارید بقیه دوستان هم نظرشون رو بگن! موفق باشید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 2 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، 2015 قطعا اندروید استادیووو شک نکن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 2 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، 2015 اندروید استودیو بنظر من بهتره چون هم اندروید و هم استودیو ساخته دست گوگل هست و گوگل خودش میدونه داره چکار میکنه. بنظر من اندروید استودیو خیلی بهتره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 2 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، 2015 اینجارو ببینید کاملا واضح توضیح داده شده http://www.padideit.com/%D8%AA%D9%81%D8%A7%D9%88%D8%AA-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF-studio-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF-eclipse/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.