afraz aa 478 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ با سلام من چند ماهی میشه که با اندروید استودیو کار میکنم ولی واقعا باک زیاد داره الانم میخوام برم با ایکلیپس بقیه راه رو برم نظر شما دوستان چیه گوگل پس کی میخواد این مشکلات تو اندروید استودیو رو برطرف کنه لطفا نظرتونو بگید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ دوست عزیز اندروید استودیو از هر لحاظر برای توسعه اندروید از اکلیپس بهتره! چرا که محیط اصلی این کار هست و پشتیبانیگوگل رو داره! توجه داشته باشید که گوگل دیگه از اکلیپس پشتیبانی نمی کنه و همه در حال مهاجرت به اندروید استودیو هستند چرا که محیطی که برای توسعه اندروید توسط گوگل ساخته شده خیلی بهتر نسبت به اکلیپس هست! بزارید بقیه دوستان هم نظرشون رو بگن! موفق باشید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ قطعا اندروید استادیووو شک نکن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ اندروید استودیو بنظر من بهتره چون هم اندروید و هم استودیو ساخته دست گوگل هست و گوگل خودش میدونه داره چکار میکنه. بنظر من اندروید استودیو خیلی بهتره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ اینجارو ببینید کاملا واضح توضیح داده شده http://www.padideit.com/%D8%AA%D9%81%D8%A7%D9%88%D8%AA-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF-studio-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF-eclipse/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.