mehranarzani 39 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ سلام دوستان عزیز میخواستم یه برنامه ی پیامکی بسازم خب مشکل من اینه که بلد نیستم انیمیشن بسازم یه فهرست فرعی دارم که شامل 10 تا دکمه است میخوام دکمه ی اول از سمت راست دکمه ی دوم از سمت چپ طاهر بشه و اینطور ادامه پیدا کنه تا برسه به دکمه ی 10 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ بفرمایید آموزش کامل کار با کتابخانه AnimationPlus لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ برای این کار باید از کتابخانه AnimationPlus استفاده کنید! آموزش های آن در انجمن موجود است سرچ کنید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ دوستان همش تاکید دارن رو AnimationPLUS اما با کتابخانه Animation هم میشه ! اینم نمونه کد برای کتابخانه انیمیشن Dim shayan As Animation shayan.InitializeAlpha("shayan" , 0 , 100) shayan.Duration = 1000 shayan.RepeatCount = 1 shayan.RepeatMode = shayan.REPEAT_REVERSE shayan.Start(ImageView1) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehranarzani 39
سلام دوستان عزیز میخواستم یه برنامه ی پیامکی بسازم خب مشکل من اینه که بلد نیستم انیمیشن بسازم
یه فهرست فرعی دارم که شامل 10 تا دکمه است میخوام دکمه ی اول از سمت راست دکمه ی دوم از سمت چپ طاهر بشه و اینطور ادامه پیدا کنه تا برسه به دکمه ی 10
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.