SoRoUsH 300 ارسال شده در 2 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، 2015 سلام دوستان...این سومین برنامه من هست...سعی کردم روش کار کنم اما گرافیکش زیاد خوب در نیومد بهرحال فرستادم بازار الانم چندتا اسکرین شات قرار میدم ممنون میشم با نظراتتون راهنماییم کنید! به زودی(هفته آینده )لینک بازار در همین پست قرار میگیرد . اسکرین شات ها: لینک برنامه در بازار : کلیک کنید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 2 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، 2015 ایــــــده: تـــکـــراری طــــراحــــی: 20 از همین گرافیکت واسه یه اپ دیگه(البته یه اپ سنگین) استفاده کن به نظر من خوب میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SoRoUsH 300 ارسال شده در 3 اسفند، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، 2015 up لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
esmaeil76 135 ارسال شده در 3 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، 2015 به نظرم طراحی و گرافیک عالیه 20 یه پیشنهاد هم دارم چون ایده تکراریه یکم روی توضیحات برنامه و آیکون بیشتر کارکن دانلود رو میبره بالا. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SoRoUsH 300 ارسال شده در 10 اسفند، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 2015 لینک برنامه قرار گرفت... کلیک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 10 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 2015 گرافیک :12 ایده : 15 موفق باشید... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 10 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 2015 ایده 16 گرافیک و فونت ها و رنگ متن 13 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SoRoUsH 300 ارسال شده در 10 اسفند، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 2015 ایده 16 گرافیک و فونت ها و رنگ متن 13 ممنون آقا الیاس...چه فونت و رنگی خوبن؟! بگید لطفا! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 10 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 2015 ممنون آقا الیاس...چه فونت و رنگی خوبن؟! بگید لطفا! میتونید از فونت های Byekan و Parand و IranSans و مثل اینا استفاده کنید رنگ هم اونجایی ک نوشتید برنامه نویس و اسمتون و همینطور رنگ توضیحات کنار ماک آپ هارو گفتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SoRoUsH 300 ارسال شده در 10 اسفند، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 2015 میتونید از فونت های Byekan و Parand و IranSans و مثل اینا استفاده کنید رنگ هم اونجایی ک نوشتید برنامه نویس و اسمتون و همینطور رنگ توضیحات کنار ماک آپ هارو گفتم ممنونم حتما اعمال میکنم نسخه بعدی...به نظرتون چه رنگی مناسبه برای اسپلش؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi.m 158 ارسال شده در 10 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 2015 آقا سروش برنامه خوبیه.ولی رایگان میذاشتید بهتر نبود چون با یه سرچ کوچیک تو اینترنت میشه این والپیپر ها رو پیدا کرد... ..... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 10 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 2015 ایده برنامه تکراری هست و بهتر بود برنامه به طور رایگان قرار داده بشه. همچنین امکانات و عکس های بیش تر به برنامه اضافه کنید. گرافیک برنامه هم خوب هست اما به عنوان سومین برنامه انتظار بیش تری می رفت ، نکات که گفته شد رو رعایت کنید و ت کمی خلاقیت در گرافیک به خرج بدید. موفق باشید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.