mr.shi 34 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ دوستان سلام خسته نباشید من یه برنامه نوشتم که بالا عکسی قرار داره و زیرش توضیح دو تا مشکل بزرگ اینه که یکی عکس کشیده میشه دوم اینکه کیفیت عکسم تار میشه آیا راهی هست کیفیت عکس حفظ بشه ؟؟؟؟؟؟؟ dim A as BitmapDrawble َA.initialze(loadBitmapASample(file.dirAsset,"1.jpg",imgae1..width,image1.height)) image1.bitmap=A لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ سلام. واسه کیفیت عکس، عکس رو تو tinypng.com آپلودش کن بعد دانلود کن. حجمش میاد پایین گیفیت همونه. واسه اینکه کشیده میشه احتمالا از خاصیت پنل اسکرول ویو استفاده کردی و بعدش تو دیزاینت به ایمیج ویو، اندازه دادی. ا.ن اندازه رو از ایمیج ویو بردار عکس درست میشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr.shi 34 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ بله من تو دیزانر اسکریپت به imageview اندازه به درصد دادم آخه سایز عکسم بزرگه اگر اندازه ندم عکس با سایز بزرگ میاد بالا من میخوام عکسم ا سایز imageview بیاد بالا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr.shi 34 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ منظورتون از خاصیت پنل اسکرول ویو چیه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ سلام. به imageView تون توی دیزاین اسکریپت نسبت بدید و بذارید نسب خودشو حفظ کنه ، بزرگ بشه اما کشیده نشه. عکستون چند در چند هست؟؟ به فرض عکس یه مربع هست با طول و عرض مساوی بهش نسبت بدید: imageview1.Width=15%x imageview1.Height=15%x لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr.shi 34 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ عکس من رزولیشن های مختلف داره کد ایمیج ویو من در دیزاین اسکریپت img1.SetTopAndButton(5%y,55%y) img1.SetLeftAndRight(5%x,55%x) رزولیشن های من مربع نیست مستطیل هم داره مشکل من اینه هم عکس تار میشه و هم کشیده میشه چون در حالت 320*480 مربعه اما تبلت ها و بقیه سایزها مستطیل میشه سوال من در مورد کیفیت عکس و کشیده شدنشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ خب شما اومدین TopAndBottpm و... دادید کشیده میشه دیگه. من مثال زدم که اگه مربع هست اینکارو بکنید شما طبق نسبت خودتونو پیش برید. TopAndBottpm و اینارو وردارید و همونطور که گفتم سایز بدید فقط عدداشو عوض کنید تا اون سایزی که میخواین دربیاد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr.shi 34 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ پس مقیاس ایمیج از بالا رو چجوری تعیین کنم ؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ پس مقیاس ایمیج از بالا رو چجوری تعیین کنم ؟؟؟؟ بهش مکان میدید دیگه. مثلا میگید همیشه وسط بمونه. یا بچسبه بالا. یا مشخص میکنید بچسبه بالا یا چپ..... با متد های Left ، Top و... اگه خواستید لایوتتون رو قرار بدید و بگید کجا میخواین قرار بگیره تا کدشو بنویسم واستون تا متوجه بشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr.shi 34 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ با این روشی که شما گفتید تا بودن عکس هم برطرف میشه ؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ با این روشی که شما گفتید تا بودن عکس هم برطرف میشه ؟؟؟؟ تا بودن عکس؟؟ متوجه نشدم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ منظور ایشون تار بودن عکس هست ... اگر تار بودن به علت کشیده شدن عکس باشه با این روش حل می شه. البته کیفیت عکس رو شما نباید روی شبیه ساز ببینید و باید رو گوشی تست کنید. همچنین می تونید از روش 9patch استفاده کنید. البته مقدار بسیارکمی از کیفیت عکس کاسته می شه! در صورت لزوم عکستون رو هم همین جا قرار بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr.shi 34 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ اتفاقا از ناین پچ استفاده کردم منتهی دقیق متوجه نشدم چجوریه یکسیری بخش ها بنفش میشه سبز و سفید تفاوت این ها چیه ؟؟؟؟؟ یعنی واقعا عکس گذاشتن انقدر مکافات داره ؟؟؟ :S :S :S :S لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mr.shi 34
دوستان سلام
خسته نباشید
من یه برنامه نوشتم که بالا عکسی قرار داره و زیرش توضیح
دو تا مشکل بزرگ اینه که یکی عکس کشیده میشه
دوم اینکه کیفیت عکسم تار میشه
آیا راهی هست کیفیت عکس حفظ بشه ؟؟؟؟؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.