pouya karimdost 1 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ من وقتی دارم پروژه ساده hello world رو run میکنم این پیام میاد AndroidManifest.xml:2: error: No resource identifier found for attribute 'installLocation' in package 'android' تمام وب هایه فارسی رو هم گشتم ولی نبود یه تاپیک هم بود تو همین سایت 36 صفحه بود نمی تونستم همه رو بگردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ سلام دوست من... یکی از دوستان هم این مشکل رو داشت ظاهرا مشکل از SDK بود...پاکش کنید(SDK) و دوباره بریزید...موفق باشید... درضمن، سعی کنید ورژن 5 یا بالاتر بیسیک4اندروید رو نصب کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pouya karimdost 1 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ این مشکل همین الان حل شد مشکل از sdk بود http://b4a-fa.blog.ir/1394/02/06/%D8%AE%D8%B7%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D8%AF%D9%87-%D9%87%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%A7%D9%BE%D9%84%DB%8C%DA%A9%DB%8C%D8%B4%D9%86 الان اینه Parsing code. 0.00 Compiling code. 0.03 Compiling layouts code. 0.00 Generating R file. 0.27 Compiling generated Java code. 0.80 Convert byte code - optimized dex. 0.36 Packaging files. 0.32 Copying libraries resources 0.00 Signing package file (debug key). 4.64 ZipAlign file. Error ZipAlign رو هم کپی کردم حتی نرم افزار هاشو جداگانه نصب کردم اما نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ این تاپیک رو مشاهده کنید و پاسخ هاش رو مطالعه بفرمایید. http://answercenter.ir/topic/7485-error/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pouya karimdost 1 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ واقعا ازت ممنونم دمت گرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pouya karimdost 1 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ مشکلم حل نشده کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
pouya karimdost 1
من وقتی دارم پروژه ساده hello world رو run میکنم این پیام میاد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.