Siaic 88 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ سلام به دوستان گل و گلاب ببخشید من زیاد سوال میپرسم شاگرد تنبلم دیگه... من قبلا یه گوشی داشتم که وقتی به یه نفر زنگ میزدم و زمانی که طرف گوشیشو جواب میداد(ارتباط برقرار میشد) یه ویبره میزد که خبر بده دیگه هی به صفحه نگاه نمیکردی که آیا طرف ج داد یا نه یا گوشیو بزاری دم گوشت(که خیلی ضرر داره)!!! لطفا یه راهنمایی بکنید که چجوری یه برنامه بنویسم و ازش تو گوشیم استفاده کنم؟ اگه سورس باشه که عالیه مرسی از لطف همتون. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Siaic 88 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ کسی بلد نیست واقعا؟سخته یعنی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Siaic 88 ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۶ دوستان واقعا کسی نیست راهنمایی کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Siaic 88
سلام به دوستان گل و گلاب ببخشید من زیاد سوال میپرسم شاگرد تنبلم دیگه...
من قبلا یه گوشی داشتم که وقتی به یه نفر زنگ میزدم و زمانی که طرف گوشیشو جواب میداد(ارتباط برقرار میشد) یه ویبره میزد که خبر بده
دیگه هی به صفحه نگاه نمیکردی که آیا طرف ج داد یا نه یا گوشیو بزاری دم گوشت(که خیلی ضرر داره)!!!
لطفا یه راهنمایی بکنید که چجوری یه برنامه بنویسم و ازش تو گوشیم استفاده کنم؟
اگه سورس باشه که عالیه
مرسی از لطف همتون.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.