891263107 8 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ سلام به همگی طراحی فلت کمتر حجم داره یا متریال؟اگه متریال حجم بالاتری داره میشه حجم اون رو کم کرد؟من برنامه کتاب میخوام بسازم ولی نمیدونم از کدوم طراحی باید استفاده کنم چون هم میخوام رابط کاربری جذاب داشته باشه هم کم حجم باشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ سلام دوستم فک نکنم سوال درستی باشه چون اصولا این دو مدل طراحی از این جهت با هم مقایسه نمیشن جفتشون معایب و مزایای خودشون رو دارن و حتی کارشناسان این زمینه روی هیچکدومشون موضع نمیگیرن و این رو به پای خود طراح و یا کسی که می خواد پیاده سازی کنه میزارن شما می تونید توی گوگل تفاوت این دو رو جستجو کنید و مقاله هایی در این باره موجوده. موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ سلام به همگی طراحی فلت کمتر حجم داره یا متریال؟اگه متریال حجم بالاتری داره میشه حجم اون رو کم کرد؟من برنامه کتاب میخوام بسازم ولی نمیدونم از کدوم طراحی باید استفاده کنم چون هم میخوام رابط کاربری جذاب داشته باشه هم کم حجم باشه. برای طراحی شما ببینی موضوعت چیه مثلا اگر مذهبی اسلیمی بهتره و.. برای اینکه رابط کاربری خوبی داشته باشی؛ برید چندتا کتاب خوب و پرفروش ببنید از همون الهام بگیر و طرح خودتو بزن برای حجم کمتر از دیزاینر استفاده نکنید تا جای که میشه عناصر و ویوها فاقد عکس باشه هر چه طرح ساده تر و در عین حال زیبا باشه کاربر بیشتری دانلود میکنه برای عکس ها هم از سایت tinypng استفاده کنید فعلا همین به ذهنم رسید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
891263107 8
سلام به همگی
طراحی فلت کمتر حجم داره یا متریال؟اگه متریال حجم بالاتری داره میشه حجم اون رو کم کرد؟من برنامه کتاب میخوام بسازم ولی نمیدونم از کدوم طراحی باید استفاده کنم چون هم میخوام رابط کاربری جذاب داشته باشه هم کم حجم باشه.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.