MahdiHD 1,748 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ سلام به همه دوستان برنامه نویس تصمیم گرفتم برای تنوع در روحیه و برای این که آخر هفته کمی فسفر بسوزونید ، هر هفته یک مسابقه هوش بزارم ، به شخصی که جواب کامل رو گفت هم یک جایزه بدم. مطمئنا جایزه گوشی آیفون نیست ، مهم اینه که دورهمی خوش باشیم !جایزه این هفته پکیج 300 کتابخانه به روز شده و پر کاربرد بیسیک 4 اندروید به همراه سورس هست. البته همچنان پکیج کتابخانه های فروشی در فروشگاه کامل ترین پکیج است و برای رفع تمامی نیاز های خود پیشنهاد می کنم آن پکیج رو خریداری کنید. البته جایزه به فردی تعلق می گیره که زودتر جواب بده و کامل ترین جواب رو بده. تا ساعت ده شب جمعه هم وقت دارید. بعد از اون خودم پاسخ ها رو بررسی می کنم و جایزه رو برای دوست عزیز پیام خصوصی می کنم. منبع طرح سوالات هم اینترنت نیست ، اما هر چیزی توی اینترنت پیدا می شه ، پس ازتون خواهش می کنم پاسخی که از توی اینترنت پیدا کردید رو انتشار ندید.اسپم هم ممنوع! فقط پاسخ رو پست کنید!- و حالا سوال : هزارعدد متوالی نام ببرید که اول نباشد.شروع کنید ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ هیچ وقت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ سلام خوبه مشابقه جالبیه 8 روزه تمومه برادر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SoRoUsH 300 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ این کتاب هیچوقت تموم نمیشه! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ بدون توجه به تعداد صفحات، اگر قرار باشد، هر روز نیمی از صفحات باقیمانده کتاب مطالعه شود، کتاب هیچگاه تمام نخواهد شد. سوالت بسیار ساده بود اگر بخای اثباتش می کنم (من کلا عاشق معمام) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moh3n 16 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ سلام پاسخ به صورت یک تصاعد هندسی است که بر حسب n (تعداد روز) برابر است با: 1-(1/2^n)هر گاه به سمت تعداد بی شمار روز رود آنگاه پاسخ ۱ میشود یعنی کل کتاب خوانده شده با این حساب کتاب هیچوقت تمام نمیشود. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammade79 127 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ داداشم ایسگاه میشه ... نمیشه که این کتاب همیشه یه باقی مانده ای داره یعنی یه نمیه ای باید بمونه همیشه ..... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ سلام بنظرم یه چیزی مثل تصاعد های نامتناهی هستش(تمام جملات تصاعد به یک عدد نزدیک میشن ولی هیچوقت بهش نمیرسن) بنظرم هیچوقت تموم نمیشه (یعنی به صفر صفحه نمیرسه ولی به چند خط از کتاب میرسه و چند خط میمونه ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ په سوال کو ؟؟؟؟؟؟ جواب چی شد ؟؟؟؟؟ اینجا کجاست ؟؟؟؟؟ من کی هستم ؟؟؟؟؟ تو کی هستی ؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ دوستان سوال تغییر کرد! حالا جواب بدید! آیا باهوش داریم؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ من خودم ختم زرنگ هام داداشم قبول نیست شما اول که طرح سوال کردید باید فکر اینجاشو میکردید میخای لینک سوال اولتو بزارم اینجا من یکی که جواب نمیدم نه اینه که بلد باشم یا شک داشته باشم بخاطر اینکه طراح سوال دم به دقیقه سوالشو عوض میکنه جوابه این یکی رو هم میدونم ولی دیگه .. شما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davood1382 302 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ دوستان باهوش من منظورم به این شکل نبود که برید تک تک اعدا رو توی اینترنت پیدا کنید و بنویسید! یک سری اعداد ریاضی بنویسید. استاد بیات خب من فکر نمی کردم این قدر استقبال بشه! حالا شما ببخشید و پاسخ بدید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ این دوستمون داوود اصلا به صورت سوال نگاه نکردن ( ولی چه حوصله داشتی هزار تا عدد پیدا کردی و کپی کردی ) سوال گفته هزار عدد متوالی که اول نباشد متوجه شدی آفرین نفر بعدی جواب بده و اما شما آقا مهدی کلا از قدیم ندیم میگن آزموده رو آزمودن خطاس و شما هم شامل حال این ضرب المثل میشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.