حاج حسین 2,098 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ سلام کسی هست این 2 تا کتابخانه را داشته باشد StdViewPager StdActionBar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arashb4a 23 ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۳ من هم به این دو کتابخونه نیاز دارم واقعا کسی نیست اینا رو داشته باشه؟؟؟!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۳ درود کتابخانه StdActionBar رو بنده داشتم . پیوست شد StdActionBar.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahadorks 13 ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ این که پسورد داره*غمگین* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ این که پسورد داره*غمگین* طبق قوانین انجمن پسورد: basic4android.org لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammada 22 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ دوستان توضیح یا سمپل کامل در مورد این کتابخونه وجود نداره؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
r.babazadeh 25 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ برای دومی تو سایت اصلی هم لینکی پیدا نکردم اگر لینک داری بگو دان کنم StdActionBarExample.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.