rezagh99 46 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ سلام بچه ها خسته نباشید ببخشید عنوان پست رو اشتباه نوشتم من نیاز به یه کد دارم که وقتی کاربر از برنامه خارج شد نمایش داده بشه منظورم نمایش پیام برای خروج یا ماندن دربرنامه نیست میخام وقتی کاربر کامل از برنامه خارج شد این پیام نشون داده بشه و همچنین میخوام که این پیام ها در دفعات مختلف فرق کنه مثلا بار اول که از برنامه خارج میشه یه پیام و وقتی بار دو ماز برنامه خارج میشه یه پیام دیگه نشون داده بشه یعنی پیام ها به صورت تصادفی باشه. اگه چنین کدی دارین بدین خیلی ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid.taj 14 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ فکر کنم واسه هر بار یه متن گذاشتن رندومی منظورتونه و این کد کارتون راه بندازه با اسپلیت # : Sub Globals Dim str() As String Dim random As Int Dim matn As String End Sub Dim str() As String = Regex.Split("#","matn1#matn2#matn3#matn4#matn5#") Dim random As Int = Rnd(0,str.Length - 1) matn = str(random) ToastMessageShow(matn,False) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezagh99 46 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ ببخشید من تازه کارم چطوری باید یه دکمه رو به این مرنبط کنم؟؟ مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezagh99 46 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ فکر کنم واسه هر بار یه متن گذاشتن رندومی منظورتونه و این کد کارتون راه بندازه با اسپلیت # : Sub Globals Dim str() As String Dim random As Int Dim matn As String End Sub Dim str() As String = Regex.Split("#","matn1#matn2#matn3#matn4#matn5#") Dim random As Int = Rnd(0,str.Length - 1) matn = str(random) ToastMessageShow(matn,False) ببخشید من تازه کارم چطوری باید یه دکمه رو به این مرنبط کنم؟؟ مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid.taj 14 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ دوست عزیز کافیه کد رو داخل ساب مربوط به باتن(دکمه) قرار بدید ، به این شکل : Sub Button1_Click Dim str() As String = Regex.Split("#","matn1#matn2#matn3#matn4#matn5#") Dim random As Int = Rnd(0,str.Length - 1) matn = str(random) ToastMessageShow(matn,False) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezagh99 46 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ دوست عزیز کافیه کد رو داخل ساب مربوط به باتن(دکمه) قرار بدید ، به این شکل : Sub Button1_Click Dim str() As String = Regex.Split("#","matn1#matn2#matn3#matn4#matn5#") Dim random As Int = Rnd(0,str.Length - 1) matn = str(random) ToastMessageShow(matn,False) End Sub خیلی ممنون اگه میتونی یه پروژه آماده بزار مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rezagh99 46
سلام بچه ها خسته نباشید
ببخشید عنوان پست رو اشتباه نوشتم
من نیاز به یه کد دارم که وقتی کاربر از برنامه خارج شد نمایش داده بشه
منظورم نمایش پیام برای خروج یا ماندن دربرنامه نیست
میخام وقتی کاربر کامل از برنامه خارج شد این پیام نشون داده بشه و همچنین میخوام که این پیام ها در دفعات مختلف فرق کنه
مثلا بار اول که از برنامه خارج میشه یه پیام و وقتی بار دو ماز برنامه خارج میشه یه پیام دیگه نشون داده بشه
یعنی پیام ها به صورت تصادفی باشه.
اگه چنین کدی دارین بدین
خیلی ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.