mr-edris 186 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و اساتید عزیز بببخشید یه سوال داشتم می خواستم ببینم وقتی از کد منو استفاده میکنیم چطور باید بگیم اگر روی خروج کلیک کرد خارج شا یا روی خانه کلیک کرد به اکتیویتی مورد نظر ما بره؟ از الانم از دوستایی که وقت گزاشتن و درخواتسم خوندن کمال تشکر دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ برای خروج از دستور ExitApplication استفاده کن وبرای رفتن به هر اکتیوتی باید StartActivity("menu") Activity.Finish استفاده کنید داخل پرانتز به اکتیوتی مورد نظری می خواهید بروید باید بنویسید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ ممنون ازت عزیز دل اما تو منو چطور ازش استفاده کنم مثلا این کد منو menu.add_item("خروج","",LoadBitmap(File.DirAssets,"exit.png"),4) که برای خروج هستش تو قسمت Sub op_Click(Item As Object) End Sub چی باید بنویسم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ عزیز دل دیر وقته بگیر بخواب درضمن بهتره سایت خوب بگردی وبعد بیای سوالتو مطرح کنی اینم جوابت Sub op_Click(Item As Object) ExitApplication End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ سلام بعد از خروج باید تو "" یه چیزی بنویسی مثلا menu1 خب بعد مینویسی sub menu1_click exitapplication end sub بعد برای رفتن به اکتیویتی دیگه باید بنویسی مثلا اسم منو دوم هست menu2 sub menu2_click startactivity(activity name) end sub موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ راهنمایی دوستان رو کاملتر میکنم. Activity.AddMenuItem("Exit","exMn") Sub exMn_Click ExitApplicationEnd Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mr-edris 186
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و اساتید عزیز
بببخشید یه سوال داشتم
می خواستم ببینم وقتی از کد منو استفاده میکنیم
چطور باید بگیم اگر روی خروج کلیک کرد خارج شا یا روی خانه کلیک کرد به اکتیویتی مورد نظر ما بره؟
از الانم از دوستایی که وقت گزاشتن و درخواتسم خوندن کمال تشکر دارم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.