rezagh99 46 ارسال شده در 4 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2015 سلام دوستان خسته نباشید میخواستم ببینم که چطوری میشه توی بیسیک فور اندروید ویجت طراحی کرد توی انجمن سرچ کردم ما به چیز قابل قبولی برنخوردم یا شاید هم حرفه ای بوده من بلدنیستم کارکنم چیز زیادی هم نمیخوام میخوام ویجت من سه تا دکمه داشته باشه که با کلیک هر کدوم شماره گیری انجام بشه. اگه سه تا ویجت هم با سه تا دکمه جدا بشه طراحی کرد که عالی میشه یعنی یه ویجت با یک باتون برای شماره گیری یه شماره خاص و یه ویجت دیگه با یک باتون دیگه برای شماره گیری یه شماره دیگه به جز باتون ها هم چیز دیگه ای لازم نیست فکر کنم بیسیک فور اندروید دیگه تا این حد بتونه برای طراحی ویجت مناسب باشه خیلی ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezagh99 46 ارسال شده در 4 اسفند، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2015 دوستان کسی بلد نیست؟؟؟ خیلی نیاز دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SoRoUsH 300 ارسال شده در 4 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2015 آموزش ساخت ویجت نیست توی انجمن؟!!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.