sajjadrastin 100 ارسال شده در 4 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2015 سلام چجوری میشه زمان رو تا صدم ثانیه گرفت و تو لیبل 1 نمایش داد مانند زمان : 02:12:36:51 لطفا هر کی بلده کمک کنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 13 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، 2015 جواب شما در این تاپیکه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 4 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2015 کرونومتر این برنامه تا میلی ثانیه رو داره اگر اشتباه نکنم برای کمتر از اونم طبق همین سورس پیش برید حل مبشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajjadrastin 100 ارسال شده در 4 اسفند، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2015 من میخواهم زمان فعلی رو تا صدم ثانیه بگیره نه اینکه مثل کرونومتر زمان رو بشماره! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajjadrastin 100 ارسال شده در 10 اسفند، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 2015 این که همش عدد 10 رو میده!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajjadrastin 100 ارسال شده در 10 اسفند، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 2015 مشکل بعدی این هست که چیکار کنم این کد پیوسته تکرار و اجرا شه؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 4 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2015 آهان اوکیه ببنید من تا حالا تست نکردم با خود کتابخانه clock میشه تا ثانیه رو گرفت شما بیا یه متغیر درست کن و مقدار ثانیه رو بریز توش و تقسیم بر 60 و بعد از ثانیه نمایش بده کلیت کار همین تست نکردم ببنیم جواب میده یا نه ولی چیز سختی نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajjadrastin 100 ارسال شده در 9 اسفند، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 2015 اگه میشه یکی سورس بزاره چون من با این کتابخانه کار نکردم و بلد نیستم. ممنون. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 9 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 2015 اگه میشه یکی سورس بزاره چون من با این کتابخانه کار نکردم و بلد نیستم. ممنون. سادس که بیاید و زمان رو به ثانیه بگیرید و ضربدر یا تقسیم بر 100 کنید دقیق نمیدونم ریاضیم ضعیفه ببخشید حتما ک نباید کتابخونه آماده داشته باشید : Dim dt As String dt = DateTime.TicksPerSecond / 100 ToastMessageShow(dt,True) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajjadrastin 100
سلام چجوری میشه زمان رو تا صدم ثانیه گرفت و تو لیبل 1 نمایش داد مانند زمان :
02:12:36:51
لطفا هر کی بلده کمک کنه.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.