sajjadrastin 100 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ سلام چجوری میشه زمان رو تا صدم ثانیه گرفت و تو لیبل 1 نمایش داد مانند زمان : 02:12:36:51 لطفا هر کی بلده کمک کنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ جواب شما در این تاپیکه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ کرونومتر این برنامه تا میلی ثانیه رو داره اگر اشتباه نکنم برای کمتر از اونم طبق همین سورس پیش برید حل مبشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajjadrastin 100 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ من میخواهم زمان فعلی رو تا صدم ثانیه بگیره نه اینکه مثل کرونومتر زمان رو بشماره! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajjadrastin 100 ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۴ این که همش عدد 10 رو میده!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajjadrastin 100 ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۴ مشکل بعدی این هست که چیکار کنم این کد پیوسته تکرار و اجرا شه؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ آهان اوکیه ببنید من تا حالا تست نکردم با خود کتابخانه clock میشه تا ثانیه رو گرفت شما بیا یه متغیر درست کن و مقدار ثانیه رو بریز توش و تقسیم بر 60 و بعد از ثانیه نمایش بده کلیت کار همین تست نکردم ببنیم جواب میده یا نه ولی چیز سختی نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajjadrastin 100 ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۴ اگه میشه یکی سورس بزاره چون من با این کتابخانه کار نکردم و بلد نیستم. ممنون. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۴ اگه میشه یکی سورس بزاره چون من با این کتابخانه کار نکردم و بلد نیستم. ممنون. سادس که بیاید و زمان رو به ثانیه بگیرید و ضربدر یا تقسیم بر 100 کنید دقیق نمیدونم ریاضیم ضعیفه ببخشید حتما ک نباید کتابخونه آماده داشته باشید : Dim dt As String dt = DateTime.TicksPerSecond / 100 ToastMessageShow(dt,True) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajjadrastin 100
سلام چجوری میشه زمان رو تا صدم ثانیه گرفت و تو لیبل 1 نمایش داد مانند زمان :
02:12:36:51
لطفا هر کی بلده کمک کنه.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.