reza-90 10 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ سلام من یه سورس دانلود کردم حالا چطور تبدیلش کنم (سیوش کنم ) با فرمت apk ?*عطسه* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ یبار اجراش کن برو تو پوشه Objects فایل apk توشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirking76 15 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ سلام من run میزنم این ارور میده Parsing code. Error Error parsing program. Error description: Duplicate sub: process_globals لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ اول یکم دقت کن میبینی که میگه تو sub process_globals مشکل داری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ ارور میگه Sub Process_Globals رو دوبار نوشتی! چک بکن سورس رو. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ و در ضمن حالت Debug روی Release قرار بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
reza-90 10
سلام
من یه سورس دانلود کردم حالا چطور تبدیلش کنم (سیوش کنم ) با فرمت apk
?*عطسه*
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.