hemmaty76 175 ارسال شده در 4 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2015 سلام شرمندم خیلی سوال پرسیدم اما یه ارور بهم میده اما همه چی سرجاشه میگه ایمیج ویو رو اینشرلایز نکردی خودتون ببینین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sis1367 9 ارسال شده در 4 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2015 من نمیدونما ولی شاید نباید لایوتو لود میکردی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hemmaty76 175 ارسال شده در 4 اسفند، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2015 من نمیدونما ولی شاید نباید لایوتو لود میکردی نه ربطی به اون نداره اونم غیر فعال میکنم بازم همین اروره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hemmaty76 175 ارسال شده در 4 اسفند، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2015 دوستان ارور کسی دیگه نمیدونه مربوط به چیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sis1367 9 ارسال شده در 4 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2015 تو متن که ظاهر که درست نوشتی.شاید بیسیکت ایراد داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hemmaty76 175 ارسال شده در 4 اسفند، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2015 دوستان از ظهر منتظرم کسی نمیدونه واقعا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hemmaty76 175
سلام
شرمندم خیلی سوال پرسیدم
اما یه ارور بهم میده اما همه چی سرجاشه میگه ایمیج ویو رو اینشرلایز نکردی
خودتون ببینین
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.