shahab.es 5,429 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ شهاب جان فوق العاده بود من ميخوام يه برنامه ي خبري از اين روش بسازم فقط يه مشكل دارم اونم اينكه من ميخوام با كليك روي يك خبر جديد خبر كامل بياد بزار يه جور ديگه توضيح بدم مثلا شما توي اين پرژه با اسم كار كرديد من ميخوام با كليك روي اسم توضيحاتي داده بشه بايد چيكار كنم لطفا كد هاشو هم بنويس با تشكر سلام هموطن اموزش که مربوط به اوردن اطلاعات دیتابیسه الان شما اطلاعاتتون تو بانکه افلاینه کار با sql رو سرچ کنید توی سایت ، مطلب زیاد هست اگرم مطلبی پیدا نکردید ، تاپیک بزنید... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Sinasadidi 0 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ سلام هموطن اموزش که مربوط به اوردن اطلاعات دیتابیسه الان شما اطلاعاتتون تو بانکه افلاینه کار با sql رو سرچ کنید توی سایت ، مطلب زیاد هست اگرم مطلبی پیدا نکردید ، تاپیک بزنید... میشه یه اموزش بهم معرفی کنید هر چی میگردم نیست کلی وقته درگیرشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Sinasadidi 0 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ در واقع من اون جیزی که در پست ۱۶۴ درست کرده بودید رو میخوام ولی به جای اینکه فامیلی رو در msgbox نشون بده در اکتویتی نشون بده لطفا کدش رو بنویسید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ در واقع من اون جیزی که در پست ۱۶۴ درست کرده بودید رو میخوام ولی به جای اینکه فامیلی رو در msgbox نشون بده در اکتویتی نشون بده لطفا کدش رو بنویسید تو پست 167 یه سورس هست من توی اکتیویتی lname اومدم یه لایه ساختم توش یه لیبل گذاشتم... Sub Process_Globals End Sub Sub Globals private lbl1 as label End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) activity.loadlayout("test1") Main.cur = Main.sql.ExecQuery("SELECT * FROM tbl_name WHERE id = "&Main.meghdar) Main.cur.Position = 0 lbl1.text = Main.cur.GetString("lname") End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza300 10 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۵ سلام استاد هاست ی که استفادخ میکنید اسمش چیه ارزش خرید داره یا مناسبترش هم هست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ سلام استاد هاست ی که استفادخ میکنید اسمش چیه ارزش خرید داره یا مناسبترش هم هست؟ سلام من از تاپ هاست خریدارید کردم ، مشکلی هم باهاش نداشتم ، تعرفه هارو ببینید ، بسنجید ، در رابطه با هاست ، خیلی خیلی بحث شده توی انجمن ، سرچ کنید ، کمکتون میکنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۵ سلام شهاب جان من طبق آموزشت پیش رفتم و همچی اوکیه ولی میخوام برای یکم تغییرات منو راهنمایی کنی 1.چطوری کاری کنم که بجای اینکه فیلد های جدید هنگام آپدیت میان زیر فیلد های قبلی بیان بالای فیلد های قبلی .. یعنی کلا برعکس بشه و فیلد های جدید هنگام آپدیت بالای قدیمیا باشن 2.یه کاری میشه کرد که مثلا 50 آی دی جدید رو نشون بده و قدیمیا رو لود نکنه؟یعنی 50 آی دی جدید رو نشون بده تو برنامه و قدیمیا اصلا نشون داده نشن ممنون میشم جواب بدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۵ سلام شما بیا با این کوئری اطلاعات رو از آخر به اول برحسب id بگیر... SELECT * FROM tblname ORDER BY id DESC لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۵ سلام پویا که گفتن دقیق بهتون عزیزم شما هم برای سوال دوم ، میای و هر بار چیزای جدید داری ، فیلد isNew رو میذاری 1 و فقط اونایی رو نشون میدی که فیلد isNew = 1 رو دارن... هر بار هم که میخوای اپدیت کتنی ، قبل از اینسرت جدیدا ، کل جدول رو ،isNew = 0 میکنی update tbl set isNew = '0'; لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آوای دل 38 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ سلام شهاب جان اول بابت توضیح و آموزش روان و فوق العاده تون بی نهایت سپاس گزارم من همه کار ها روانجام دادم ولی برنامه ارور میده که تصاویر را پیوست می کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ سلام هموطن احتمالا هاستتو رایگان هست جون خروجی باید یک عدد یا یک رشته باشه و تگ های اسکریپت و ... ، چیزای اضافه ای هست که هاستتون گذاشته... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آوای دل 38 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ سلام هموطن احتمالا هاستتو رایگان هست جون خروجی باید یک عدد یا یک رشته باشه و تگ های اسکریپت و ... ، چیزای اضافه ای هست که هاستتون گذاشته... هاست رایگان هست اما مستقیم که روی هاست اجرا می کنم کاملا درست کار می کنه و عدد 6 که تعداد سطر های دیتابیس است را بر میگرداند http://mostafahost.0fees.us/check.php و فایل http://mostafahost.0fees.us/getcontent.php nothing را برمی گرداند . ولی در برنامه نمی دانم چرا ارور میده اگر راه دیگری به جزخرید هاست نیست پس بی زحمت یک هاست خوب ومقرون به صرفه معرفی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ مشکل از هاست رایگاناتونه بقیه دوستان هم که هاستینگ رایگان دارن ، این مشکل رو دارن یه سرچ بزنید هاست ، در باره اش در انجمن زیاد بحث شده هموطن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hakan2 7 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ سلام و خسته نباشید خدمت اقا شهاب عزیز .با پست جامع و کامل و مهم تر از همه کاربردیشون. با خطای زیر مواجه شدم .شخصا نتونستم برطرفش کنم .اگر امکان داره راهنماییم کنید .مرسی LogCat connected to: 192.168.157.101:5555 --------- beginning of system --------- beginning of crash --------- beginning of main ** Activity (main) Pause, UserClosed = false ** Copying updated assets files (85) ** Activity (main) Create, isFirst = true ** ** Activity (main) Resume ** ** Activity (main) Pause, UserClosed = false ** ** Service (notification) Create ** Action Tag set to nb_main 101 Action Tag set to nb_setting 102 ** Service (notification) Start ** ** Activity (main2) Create, isFirst = true ** ** Activity (main2) Resume ** radius:2.0 elevation:2.0 radius:2.0 elevation:2.0 ** Service (notification) Start ** ** Service (updateservice) Create ** ** Service (updateservice) Start ** ** Service (httputils2service) Create ** ** Service (httputils2service) Start ** (SQLiteException) android.database.sqlite.SQLiteException: near "(": syntax error (code 1): , while compiling: INSERT INTO post (id,onvan,axonvan,category,matn0,ax0,matn1,ax1,matn2,ax2,matn3,ax3,matn4,ax4,matn5,ax5,matn6,ax6,matn7,ax7,matn8,ax8,matn9,ax9,vip) (null,'تستسی','dfs','0','1','0','تستسی','تستسی','تستسی','تستسی','تستسی','تستسی','تستسی','تستسی','تستسی','تستسی','تستسی','تستسی','تستسی','تستسی','تستسی','تستسی','تستسی','تستسی','تستسی') (SQLiteException) android.database.sqlite.SQLiteException: near "(": syntax error (code 1): , while compiling: INSERT INTO post (id,onvan,axonvan,category,matn0,ax0,matn1,ax1,matn2,ax2,matn3,ax3,matn4,ax4,matn5,ax5,matn6,ax6,matn7,ax7,matn8,ax8,matn9,ax9,vip) (null,'jsdj','sdfag','0','1','0','تست اول','تست اول','تست اول','v','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول') (SQLiteException) android.database.sqlite.SQLiteException: near "(": syntax error (code 1): , while compiling: INSERT INTO post (id,onvan,axonvan,category,matn0,ax0,matn1,ax1,matn2,ax2,matn3,ax3,matn4,ax4,matn5,ax5,matn6,ax6,matn7,ax7,matn8,ax8,matn9,ax9,vip) (null,'تست اول','asfg','0','1','0','تسسسسسسسسسسستی میباشد','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول') (ArrayIndexOutOfBoundsException) java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: length=1; index=1 (SQLiteException) android.database.sqlite.SQLiteException: near "(": syntax error (code 1): , while compiling: INSERT INTO post (id,onvan,axonvan,category,matn0,ax0,matn1,ax1,matn2,ax2,matn3,ax3,matn4,ax4,matn5,ax5,matn6,ax6,matn7,ax7,matn8,ax8,matn9,ax9,vip) (null,'تستسی','dfs','0','1','0','تستسی','تستسی','تستسی','تستسی','تستسی','تستسی','تستسی','تستسی','تستسی','تستسی','تستسی','تستسی','تستسی','تستسی','تستسی','تستسی','تستسی','تستسی','تستسی') (SQLiteException) android.database.sqlite.SQLiteException: near "(": syntax error (code 1): , while compiling: INSERT INTO post (id,onvan,axonvan,category,matn0,ax0,matn1,ax1,matn2,ax2,matn3,ax3,matn4,ax4,matn5,ax5,matn6,ax6,matn7,ax7,matn8,ax8,matn9,ax9,vip) (null,'jsdj','sdfag','0','1','0','تست اول','تست اول','تست اول','v','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول') (SQLiteException) android.database.sqlite.SQLiteException: near "(": syntax error (code 1): , while compiling: INSERT INTO post (id,onvan,axonvan,category,matn0,ax0,matn1,ax1,matn2,ax2,matn3,ax3,matn4,ax4,matn5,ax5,matn6,ax6,matn7,ax7,matn8,ax8,matn9,ax9,vip) (null,'تست اول','asfg','0','1','0','تسسسسسسسسسسستی میباشد','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول') (ArrayIndexOutOfBoundsException) java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: length=1; index=1 radius:2.0 elevation:2.0 radius:2.0 elevation:2.0 radius:2.0 elevation:2.0 radius:2.0 elevation:2.0 radius:2.0 elevation:2.0 radius:2.0 elevation:2.0 (SQLiteException) android.database.sqlite.SQLiteException: near "(": syntax error (code 1): , while compiling: INSERT INTO post (id,onvan,axonvan,category,matn0,ax0,matn1,ax1,matn2,ax2,matn3,ax3,matn4,ax4,matn5,ax5,matn6,ax6,matn7,ax7,matn8,ax8,matn9,ax9,vip) (null,'تستسی','dfs','0','1','0','تستسی','تستسی','تستسی','تستسی','تستسی','تستسی','تستسی','تستسی','تستسی','تستسی','تستسی','تستسی','تستسی','تستسی','تستسی','تستسی','تستسی','تستسی','تستسی') (SQLiteException) android.database.sqlite.SQLiteException: near "(": syntax error (code 1): , while compiling: INSERT INTO post (id,onvan,axonvan,category,matn0,ax0,matn1,ax1,matn2,ax2,matn3,ax3,matn4,ax4,matn5,ax5,matn6,ax6,matn7,ax7,matn8,ax8,matn9,ax9,vip) (null,'jsdj','sdfag','0','1','0','تست اول','تست اول','تست اول','v','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول') (SQLiteException) android.database.sqlite.SQLiteException: near "(": syntax error (code 1): , while compiling: INSERT INTO post (id,onvan,axonvan,category,matn0,ax0,matn1,ax1,matn2,ax2,matn3,ax3,matn4,ax4,matn5,ax5,matn6,ax6,matn7,ax7,matn8,ax8,matn9,ax9,vip) (null,'تست اول','asfg','0','1','0','تسسسسسسسسسسستی میباشد','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول','تست اول') (ArrayIndexOutOfBoundsException) java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: length=1; index=1 کد کامل قسمت دریافت Else if Job.JobName = "recive" Then If Job.GetString = "nothing" Then Dim msg="Error: " & Job.ErrorMessage As String toast.Show(Null,msg,0,2) refresh.SetRefreshing(False) Else Dim str1() As String = Regex.Split("<br>",Job.GetString) For i = 0 To str1.Length - 1 Dim str2() As String = Regex.Split("#",str1(i)) Try s.ExecNonQuery("INSERT INTO post (id,onvan,axonvan,category,matn0,ax0,matn1,ax1,matn2,ax2,matn3,ax3,matn4,ax4,matn5,ax5,matn6,ax6,matn7,ax7,matn8,ax8,matn9,ax9,vip) (null,'"&str2(1)&"','"&str2(2)&"','"&str2(3)&"','"&str2(4)&"','"&str2(5)&"','"&str2(6)&"','"&str2(7)&"','"&str2(8)&"','"&str2(9)&"','"&str2(10)&"','"&str2(11)&"','"&str2(12)&"','"&str2(13)&"','"&str2(14)&"','"&str2(15)&"','"&str2(16)&"','"&str2(17)&"','"&str2(18)&"','"&str2(19)&"','"&str2(20)&"','"&str2(21)&"','"&str2(22)&"','"&str2(23)&"','"&str2(24)&"')") listclear cur=s.ExecQuery("SELECT * FROM post ORDER BY id DESC") For r = 0 To cur.RowCount - 1 cur.Position = r li1.Add(cur.GetString("onvan")) li2.Add(cur.GetInt("id")) li3.add(adaptdb.getAssetsFullAddress(cur.GetString("axonvan")&".jpg")) Next adaptdb.Initialize("card_button_right",li1,li2,li3).ToListView(arlist) adaptdb.NotifyDataSetChanged Dim msg="پایگاه داده بروز شد" As String toast.Show(Null,msg,1,1) Log(LastException) Catch Log(LastException) End Try Next refresh.SetRefreshing(False) End If End If تو خطا میگه مشکل از این قسمته ولی منظورشو نفهمیدم چه خطایی هست s.ExecNonQuery("INSERT INTO post (id,onvan,axonvan,category,matn0,ax0,matn1,ax1,matn2,ax2,matn3,ax3,matn4,ax4,matn5,ax5,matn6,ax6,matn7,ax7,matn8,ax8,matn9,ax9,vip) (null,'"&str2(1)&"','"&str2(2)&"','"&str2(3)&"','"&str2(4)&"','"&str2(5)&"','"&str2(6)&"','"&str2(7)&"','"&str2(8)&"','"&str2(9)&"','"&str2(10)&"','"&str2(11)&"','"&str2(12)&"','"&str2(13)&"','"&str2(14)&"','"&str2(15)&"','"&str2(16)&"','"&str2(17)&"','"&str2(18)&"','"&str2(19)&"','"&str2(20)&"','"&str2(21)&"','"&str2(22)&"','"&str2(23)&"','"&str2(24)&"')") خیلی ممنونم میشم راهنماییم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ سلام کوئری شما کاملا مورد داره هموطن به این شکل باید باشه INSERT INTO tbl (id,name) VALUES ('',''); که شما تو کدت ،values رو نذاشتی s.ExecNonQuery("INSERT INTO post (id,onvan,axonvan,category,matn0,ax0,matn1,ax1,matn2,ax2,matn3,ax3,matn4,ax4,matn5,ax5,matn6,ax6,matn7,ax7,matn8,ax8,matn9,ax9,vip) VALUES (null,'"&str2(1)&"','"&str2(2)&"','"&str2(3)&"','"&str2(4)&"','"&str2(5)&"','"&str2(6)&"','"&str2(7)&"','"&str2(8)&"','"&str2(9)&"','"&str2(10)&"','"&str2(11)&"','"&str2(12)&"','"&str2(13)&"','"&str2(14)&"','"&str2(15)&"','"&str2(16)&"','"&str2(17)&"','"&str2(18)&"','"&str2(19)&"','"&str2(20)&"','"&str2(21)&"','"&str2(22)&"','"&str2(23)&"','"&str2(24)&"')") کد درست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hakan2 7 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ واقعا دستت درد نکنه .از بس حواس پرتی گرفتم . پروژه خیلی بزرگه .هر روز به یک قسمتش ور میرم .واقعا دستت درد نکنه .مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hakan22 39 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۵ سلام و خسته نباشید ویژه خدمت اقا شهاب و دوستان عزیز انجمن . دوستان به یک مشکل برخوردم . وقتی تو این کد INSERT INTO tbl (id,name) VALUES (null,''); از کلمه null استفاده میکنم .مطالبی که اضافه میکنه رو با آی دی 0 میسازه .وقتی بجاش '"&str2(0)&"' استفاده میکنم مثلا الان آخرین مطلب آی دیش 4 هست دوتا بهش اضافه میکنه و ای دی بعدی رو میسازه .مثلا 4 بعدی 6 میاد و .... به نظرتون چکار انجام بدم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr motedavel 0 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۵ در 13 دقیقه قبل، hakan22 گفته است : سلام و خسته نباشید ویژه خدمت اقا شهاب و دوستان عزیز انجمن . دوستان به یک مشکل برخوردم . وقتی تو این کد INSERT INTO tbl (id,name) VALUES (null,''); از کلمه null استفاده میکنم .مطالبی که اضافه میکنه رو با آی دی 0 میسازه .وقتی بجاش '"&str2(0)&"' استفاده میکنم مثلا الان آخرین مطلب آی دیش 4 هست دوتا بهش اضافه میکنه و ای دی بعدی رو میسازه .مثلا 4 بعدی 6 میاد و .... به نظرتون چکار انجام بدم؟ دقیقا بنده هم همین مشکل رو د ممنون پاسخگو بشن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۵ ممنونم شما ببینید خروجیتون چیه ، چون این روش ، دقیقا با خروجی وب سرویسی که با php نوشتید ، در ارتباطه... توی ساب جاب دان ، یه لاگ بذار و job.getstring رو قرار بده تا خروجی هم ببینی از همون نال هم استفاده کنی ، مشکلی نباید پیش بیاد ، فقط حتما NotNull کن اون ستون رو و کلید پرایمری رو هم براش بذار... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۵ در 1 ساعت قبل، mr motedavel گفته است : دقیقا بنده هم همین مشکل رو د ممنون پاسخگو بشن پاسخگو که هستیم جناب شما طبق اموزش پیش برید ، همونطور که توی اموزش ، همچین مشکلی نیست ، شما هم همچین مشکلی ، نخواهید داشت... موید باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.