Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ سلام دوستان یه سوال داشتم چطور میتونم کدی بنویسم که وقتی رو یه ویجت کلیک شد یکی از اکتیویتی های برنامم تو صفحه ی اصلی گوشی باز بشه؟((البته نمیخوام کاملا صفحه رو بپوشونه ، میخوام مثل یه پنجره وسط صفحه باشه)) کسی اگه میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ ضمن توضیحات اقا مجید و اقا مهران عزیز اینم سورس پنجره شناور http://s3.picofile.com/file/8225008650/Rstandout.rar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ بیشتر از 24 ساعته که بی جواب موندم دوستان مدیرای محترم شما یه راهنمایی بکنید خب لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ سلام شما رویداد کلیک همون ویویی رو که استفاده کردید در سرویس مربوطه قرار بدید و توی این رویداد کد مربوط به استارت اکتیویتی رو بنویسید. تست کنید. مثال : Sub btn_Click StartActivity(ac) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ سلام شما رویداد کلیک همون ویویی رو که استفاده کردید در سرویس مربوطه قرار بدید و توی این رویداد کد مربوط به استارت اکتیویتی رو بنویسید. تست کنید. مثال : Sub btn_Click StartActivity(ac) End Sub نه اینو بلدم... مشکلم اینجاست که میخوام اکتیویتیم کل صفحه رو نگیره و بصورت یه پنجره باز شه.با توجه به اینکه تو اکتیویتی از ویو های مختلف استفاده شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ شرمنده بنده کاملا پستتون رو نخونده بودم. خب از پنجره شناور استفاده کنید.اینکه بشه اکتیویتی رو کوچیک یا تغییر سایز داد فک نکنم امکان پذیر باشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ درود، فکر میکنم آموزش چنین چیزی رو قبلا دوستان محبت کردن و ارائه دادن! نمیتونید اندازه اکتیویتی رو تغییر بدید، ولی میتونید پس زمینش رو شفاف کنید و فقط قسمتی که دوس دارید نمایش داده بشه رو تعیین کنید (مثلا یه پنل که درونش ویوهای مورد نظرتون قرار داره) میشه فرمی مثل وایبر خدا بیامرز رو بسازید (یا اگه اشتباه نکنم نسخه های قدیمی لاین!) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ شرمنده بنده کاملا پستتون رو نخونده بودم. خب از پنجره شناور استفاده کنید.اینکه بشه اکتیویتی رو کوچیک یا تغییر سایز داد فک نکنم امکان پذیر باشه. دشمنتون شرمنده نه من نمیخوام که اکتیویتی توسط کاربر تغییر سایز یا هر اتفاقی روش انجام بشه. میخوام از قبل تعیین کنم که مثلا اکتیویتی 80 درصد صفحه رو بپوشونه درود، فکر میکنم آموزش چنین چیزی رو قبلا دوستان محبت کردن و ارائه دادن! نمیتونید اندازه اکتیویتی رو تغییر بدید، ولی میتونید پس زمینش رو شفاف کنید و فقط قسمتی که دوس دارید نمایش داده بشه رو تعیین کنید (مثلا یه پنل که درونش ویوهای مورد نظرتون قرار داره) میشه فرمی مثل وایبر خدا بیامرز رو بسازید (یا اگه اشتباه نکنم نسخه های قدیمی لاین!) همینطور بالا به آقا مجید گفتم که نمیخوام تغییری تو اندازه یا جابجایی پنجره انجام بشه، میخوام تو اندازه ای که خودم از قبل تعیین کردم ثابت بمونه ضمن توضیحات اقا مجید و اقا مهران عزیز اینم سورس پنجره شناور http://s3.picofile.com/file/8225008650/Rstandout.rar.html واااقعا ممنون بابت سورس . فقط یه سوال، میشه این پنجره ثابت باشه تو صفحه؟؟؟ یعنی کاربر نتونه تغییر سایز یا جابجایی انجام بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ دوستان بی پاسخ موندم که لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Milad-Mohammadi 401
سلام دوستان یه سوال داشتم
چطور میتونم کدی بنویسم که وقتی رو یه ویجت کلیک شد یکی از اکتیویتی های برنامم تو صفحه ی اصلی گوشی باز بشه؟((البته نمیخوام کاملا صفحه رو بپوشونه ، میخوام مثل یه پنجره وسط صفحه باشه))
کسی اگه میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.