alia 51 ارسال شده در 4 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2015 سلام من بجای اینکه متن با عکس را با هم اسکرول کنم اومدم کل صفحه رو اسکرول کردم خوبم جواب داد فقط مشکل اینه که دیگه جا نداره اون عددم زیاد میکنم یکم تغیر میکنه جز اون راهی نداره؟ عدده=animation duration (ms لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 4 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2015 واقعا نمیشه از حرفاتون چیزی فهمید!یکم واضح تر، شمرده تر و بهتر بگید و بیان کنید که داستان چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alia 51 ارسال شده در 4 اسفند، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2015 میخوام جای بیشتری داشته باشه درضمن انتظار ندارم هرکسی حرفامو بشنوه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alia 51 ارسال شده در 4 اسفند، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2015 ببخشید اشتباه کردم تقصیر من نیست بیسیک طراحیش بد بوده مشکل حل شد ممنون از کمکتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alia 51
سلام
من بجای اینکه متن با عکس را با هم اسکرول کنم اومدم کل صفحه رو اسکرول کردم خوبم جواب داد فقط مشکل اینه که دیگه جا نداره اون عددم زیاد میکنم یکم تغیر میکنه جز اون راهی نداره؟
عدده=animation duration (ms
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.