alia 51 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ سلام من بجای اینکه متن با عکس را با هم اسکرول کنم اومدم کل صفحه رو اسکرول کردم خوبم جواب داد فقط مشکل اینه که دیگه جا نداره اون عددم زیاد میکنم یکم تغیر میکنه جز اون راهی نداره؟ عدده=animation duration (ms لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ واقعا نمیشه از حرفاتون چیزی فهمید!یکم واضح تر، شمرده تر و بهتر بگید و بیان کنید که داستان چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alia 51 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ میخوام جای بیشتری داشته باشه درضمن انتظار ندارم هرکسی حرفامو بشنوه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alia 51 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ ببخشید اشتباه کردم تقصیر من نیست بیسیک طراحیش بد بوده مشکل حل شد ممنون از کمکتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alia 51
سلام
من بجای اینکه متن با عکس را با هم اسکرول کنم اومدم کل صفحه رو اسکرول کردم خوبم جواب داد فقط مشکل اینه که دیگه جا نداره اون عددم زیاد میکنم یکم تغیر میکنه جز اون راهی نداره؟
عدده=animation duration (ms
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.