parvin 123 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ سلام دوستان یه سئوال دارم و ممنون میشم کمک کنین . اگه زیادی مبتدیه ببخشید آخه خودم هم تازه کارم چطوری میتونم از دکمه منو (همون سه خط) گوشی تو برنامه استفاده کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hemmaty76 175 ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۴ دوستان وقتی منو باز میشه از وسط صفحه از پایین باز میشه میشه مکان باز شدن رو تعغیر داد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ سلام... با اضافه کردن این ساب به اکتیویتی تون. Sub activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean If KeyCode=KeyCodes.KEYCODE_MENU Then 'اگر روی دکمه منوی گوشی کلیک شد' ToastMessageShow("منو رو زدی",True) End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ کد پژمان عزیز درسته فقط یک Return کم داره : Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean If keycode = KeyCodes.KEYCODE_MENU Then Msgbox("بر روی دکمه منو کلیک شد.",False) Return True End If Return False End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parvin 123 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ ممنون از مدیران ارشد عزیز خوب اینجا فقط یه پیام داده میشه . اگه بخوام با زدن دکمه منو یه لیست دو تایی باز بشه چی؟ نمیدونم منظورم رو درست گفتم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ ممنون از مدیران ارشد عزیز خوب اینجا فقط یه پیام داده میشه . اگه بخوام با زدن دکمه منو یه لیست دو تایی باز بشه چی؟ نمیدونم منظورم رو درست گفتم؟ منظورتون از لیست دوتایی چیه؟؟ اگه اسلاید منو هست که سرچ کنید هست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ خب شما به جای کد ToastMessageShow کد مربوط به لیستتون رو قرار بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parvin 123 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ بازم ممنون دوستان احتمالا همون اسلاید منو رو باید سرج کنم. گفتم که ببخشید زیادی تازه کارم . اگه نشد بازم میام میپرسم . مرسی از کمکتون دیدید تو بعضی برنامه ها وقتی سه خط رو میزنی بالاش دو سه تا گزینه میاد منظورم اونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dr.mohammad 68 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("menue") Activity.AddMenuItem("منو اول","menue1") Activity.AddMenuItem("منو دوم","menue2") End Sub Sub menue1_click Msgbox("محمد","اسم من") End Sub Sub menue2_click Msgbox("محسن","اسم تو") End Sub اینم کدش دو ایتمه به این ترتیب میتونید ایتم هارا اضافه کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parvin 123 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("menue") Activity.AddMenuItem("منو اول","menue1") Activity.AddMenuItem("منو دوم","menue2") End Sub Sub menue1_click Msgbox("محمد","اسم من") End Sub Sub menue2_click Msgbox("محسن","اسم تو") End Sub اینم کدش دو ایتمه به این ترتیب میتونید ایتم هارا اضافه کنید ممنون گلم . بعد چطوری این ها رو با دکمه منو گوشی نشون بدم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dr.mohammad 68 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ شما وقتی روی دکمه منو گوشی میزنید دو تا ایتم میاره که یکیش منو اول نوشته و یکیش منو دوم رو اولی بزنی مسجی که کدشو گذاشتم میاره رو دومی بزنید مسجی که کدشو نوشتم میاره خیلی واضحه یک کدارو بخونید متوجه می شید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ با این خط کد می تونید منو هارو باز کنید : activity.OpenMenu لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dr.mohammad 68 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ من خودم از این کد استفاده نمی کنم دکمه منو رو می زنم میاره این کد واسه اینه که وارد برنامه بشیم منو ها باز باشن؟ با این خط کد می تونید منو هارو باز کنید : activity.OpenMenu لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ درود، در حالت عادی با زدن دکمه منوی گوشی آیتم هایی که به منو اضافه کردید نمایش داده میشن. اما اگه بخواید بدون زدن دکمه منو، آیتم ها رو نشون بدید باید از کدی که استاد آرتا خدمتتون دادن استفاده کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
parvin 123
سلام دوستان
یه سئوال دارم و ممنون میشم کمک کنین . اگه زیادی مبتدیه ببخشید آخه خودم هم تازه کارم
چطوری میتونم از دکمه منو (همون سه خط) گوشی تو برنامه استفاده کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
13 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.