رفتن به مطلب
  • 0

انجام یک عمل پس از اتمام انیمیشن

pedro

سوال

سلام دوستان من ب تصویرم یک انیمیشن دادم ک وقتی روی تصویر کلیک میشه این انیمیشن اجرا میشه و حالت PERSIST AFTER رو در انیمیشن TRUE قرار دادم ینی تصویر بعد مثلن زوم شدن ب همون حالت میمونه  حالا میخام بگم اگه کاربر دوباره روی تصویر کلیک کرد یا دکمه BACK  رو زد دوباره ب همون حالت اول برگردون تصویرو

چ کنم؟؟؟؟؟؟

فک کنم باید از animation.stop استفاده کنم و دستور if

post-4374-0-96762000-1449315408_thumb.png

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

شما بیایید خودتون یک Boolean جداگونه براش تعریف کنید توی Sub Globals

شرط بزارید که اگه True بود بیاد زوم کنه و بعدش False بشه

حالا Else If ( برای سری دوم که روش کلیک میشه ) اگه False بود که هست ، بیاد به حالت اول برگردونه + True بشه که سری بعد اگه باز روش کلیک شد Zoom بشه !

لینک ارسال

درود

درست متوجه سوالتون نشدم اما طبق Title تاپیک جواب میدم

شما موقعی که از انیمیشن استفاده میکنید یک Event Name هم براش انتخاب میکنید که برای اتمام انیمیشن یک رویداد داریم به اسم :

EventName_AnimationEnd

که میتونید توی اون رویداد تعریف کنید که هرکاری که خواستید بعد از اینکه نمایش انیمیشن تمام شد انجام بشه

لینک ارسال

درود

درست متوجه سوالتون نشدم اما طبق Title تاپیک جواب میدم

شما موقعی که از انیمیشن استفاده میکنید یک Event Name هم براش انتخاب میکنید که برای اتمام انیمیشن یک رویداد داریم به اسم :

EventName_AnimationEnd

که میتونید توی اون رویداد تعریف کنید که هرکاری که خواستید بعد از اینکه نمایش انیمیشن تمام شد انجام بشه

ببینید من ب تصویرم انیمیشن دادم ک وقتی روی همون تصویر کلیک شد روی تصویر زوم بشه حالا میخام توی کلیک تصویر کد بدم که اگه انیمیشن اولیه اجرا شد(یعنی زوم شدن تصویر انجام شد) حالا اگه کاربر روی تصویر کلیک کرد دوباره تصویرو مثه حالت اول کن یعنی از زوم خارج کن 

دقیقن همون طور ک توی عکس پیوست شده نشون دادم. مشکلم اینه زوم میشه ولی وقتی دوباره روی تصویر کلیک میکنم تصویر از حالت زوم خارج نمیشه، درواقع اصلن دستور:

if ani.stop then

.........

end if

رو اجرا نمیکنه برای قسمت ani.stop ارور میده ارورشم اینه cannot assign void value

لینک ارسال

شما بیایید خودتون یک Boolean جداگونه براش تعریف کنید توی Sub Globals

شرط بزارید که اگه True بود بیاد زوم کنه و بعدش False بشه

حالا Else If ( برای سری دوم که روش کلیک میشه ) اگه False بود که هست ، بیاد به حالت اول برگردونه + True بشه که سری بعد اگه باز روش کلیک شد Zoom بشه !

ایییییییییییییییی دمت شما گرم اقای ایزدی واقعن کمک کردی. از مورد دوم استفاده کردم. نمیدونم چرا اینا ب ذهن خودم نمیرسه(امان از مبتدی بودن)

سپاسسسسسسسسسسسسسسس فراوان

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...