Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ سلام خوب خیلی وقته سورس واسه بیسیک نذاشتم سورس یکی از برنامه هامو توی بازار میذارم ک پولی هم بود ولی خوب قابل بچه های انجمنو نداره فوق العاده سادس لینک برنامه در کافه بازار : https://cafebazaar.ir/app/com.elyas.brightnesss/?l=fa دانلود سورس : http://s5.picofile.com/file/8226525184/%D8%B1%D9%88%D8%B4%D9%86_%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86_%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1_%D8%AA%DB%8C%D8%B1%D9%87.rar.html رمز : answercenter.ir لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naser sahami 90 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ از اونجا که من از گربه میترسم گرافیک 17و ایده 19 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahonar19 23 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ بسیار عالی هست ، فقط تمامی کتابخانه های استفاده شده رو بنویسید (+نسخشون ، چون هر نسخه کتابخانه ها تغییر میکنن )در صورت امکان پیوست کنید با تشکر فراوان . واقعا عالیست . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ بسیار عالی هست ، فقط تمامی کتابخانه های استفاده شده رو بنویسید (+نسخشون ، چون هر نسخه کتابخانه ها تغییر میکنن )در صورت امکان پیوست کنید با تشکر فراوان . واقعا عالیست . سلام ی کتابخونه Sql و Phone ک خود بیسیک داره با ی کتابخونه اریا فتوشاپ ک جستجو کنید موجوده داخل انجمن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajjadrastin 100 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۴ ممنون از سورس بسیار خوبتون من سورس شما رو دیدم و به نطر من شما باید به قسمت کلیک باتون 1 یک این کد ها رو اضافه کنید: Sub Button1_Click If Button1.Text = "انتخاب عکس" Then Msgbox("لطفا عکس مورد نظر را انتخاب کنید" , "توجه") cc.Show("image/*","عکس خود را انتخاب کنید") Else If Button1.Text = "ذخیره کردن عکس" Then ap.SavePic(ImageView1.Bitmap,File.DirRootExternal,random&".jpg",100) ToastMessageShow("عکس شما در حافظه داخلی دستگاه و با نام : " & random & " ذخیره شد !",True) aria.AddMediaToGallery(File.DirRootExternal,random&".jpg") End If End Sub این کد اضافه شده: aria.AddMediaToGallery(File.DirRootExternal,random&".jpg") به دلیل اینکه بعد از سیو شدن عکس در حافظه بلافاصله عکس در گالری نمایش داده شود. پیشنهاد میکنم این تغییرات را اعمال کنید و ورژن جدید برنامه را در بازار انتشار دهید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.