naser sahami 90 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ سلام بچه ها این چه اروریه اعصاب خورد کنی هست بابا کدها را از اول نوشتم باز این ارور میاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naser sahami 90 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ باتشکر مشکل حل شد رفتم تو داخل املاتور برنامه نصب شده را پاک کردم و دوباره نصب کردم حل شد یه نکته خوب برا مبتدی هایی مثل خودم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ اسم تیبلی که نوشتید اشتباس برادر به حروف کوچیک و بزرگ توجه کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ از تیبلتون ایراد میگیره اصلا داخل دیتابیس تیبلی ب اسم mytable دارین ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ دقیقا داره میگه جدول mytable وجود ندارد. نام دیتابیس رو چک کنید نام جدول mytable رو قشنگ دقت کنید چه در Navicat و چه در بیسیک4اندروید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naser sahami 90 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ دقیقا عین همه . ولی من تیبل را جدیدا به دیتابیس اضافه کردم ولی clear detaرا انجام دادم ولی باز ایراد میگیره را حل دیگری هست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ دویت عزیز تیبلی رو که ساختید فایل دیتابیسشو داخل پوشه files قرار دادید ؟ دیتابیس جدیدی که ساختید رو میگم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
naser sahami 90
سلام بچه ها این چه اروریه اعصاب خورد کنی هست بابا کدها را از اول نوشتم باز این ارور میاد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.