hemmaty76 175 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ سلام مرسی از پاسخگویی فعال دوستان من یه ایمیج ویو کله صفحمه با کد اوردمش و با دستود bitmapsampl بعد دو تا باتن هم تو قسمت دیزاین طراحی کردم اما باتن ها میرن زیر ایمیج ویو ایمیج ویو هم وقتی سند تو بک میکنم کله صفحه سفید میشه باتن ها هم هست(اینم بگم یه پنل هم تو دیزاین دارم اونم کل صفحس) میشه بگین چجور باتن هارو بیارم رو ایمیج ویو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ سلام اینجوری تست کنید ببینید مشکلتون حل نمیشه ؟ مثلا در اکتیویتی کریت Dim btn1 As Button btn1.BringToFront لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ پنلتون رو رنگشو ترنسپرنت یا Alpha کمی براش قرار بدید حس می کنم سفیدی به خاطر رنگ پنل هستش. تست کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hemmaty76 175
سلام
مرسی از پاسخگویی فعال
دوستان من یه ایمیج ویو کله صفحمه
با کد اوردمش و با دستود bitmapsampl
بعد دو تا باتن هم تو قسمت دیزاین طراحی کردم
اما باتن ها میرن زیر ایمیج ویو
ایمیج ویو هم وقتی سند تو بک میکنم کله صفحه سفید میشه باتن ها هم هست(اینم بگم یه پنل هم تو دیزاین دارم اونم کل صفحس)
میشه بگین چجور باتن هارو بیارم رو ایمیج ویو
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.