حمید زارع 331 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۴ سلام من یه لایوت ساختم به نام Scroll که هر جا نیاز به اسکرول دارم میام لایوت مورد نظر رو با اون لود می کنم سایز این اسکرول رو در دیزاینر تنظیم کردم مشکل اینجاست که در اکتیویتیهای مختلف که میخام ازش استفاده کنم چه جوری می تونم سایزش رو متناسب با نیازم تغییر بدم ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۴ سلام از تابع SetLayout استفاده کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۴ سلام مجید خان میشه با یه نمونه کد بیشتر راهنمایی کنید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۴ سلام شما میخواید از ی لایوت ک توش اسکرول ویو ساختین استفاده کنید و لایوت های دیگه رو اسکرول کنید ؟؟ خوب ی لایه میسازیم مثلا ب اسم scrolllayout و ی اسکرول ویو توش ادد میکنیم و با کدای دیزاینر اسکریپت قول اسکرینش میکنیم بعدش میایم در اکتیویتی کریت لایوتی ک میخوایم اسکرول کنیم : Activity.LoadLayout("scrolllayout") Private ScrollView1 As ScrollView ScrollView1.Panel.LoadLayout("اسم لایوت مورد نظر") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۴ درست میگی شما تا اینجا را مشکلی ندارم مساله اینه که یه جا میخام تمام صفحه اسکرول بشه یه جا دیگه نه فقط قسمتی از صفحه باید اسکرول بشه فکر کنم با این چیزی که آقای آرتا گفت میشه ولی من هنوز موفق نشدم ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
حمید زارع 331
سلام
من یه لایوت ساختم به نام Scroll که هر جا نیاز به اسکرول دارم میام لایوت مورد نظر رو با اون لود می کنم
سایز این اسکرول رو در دیزاینر تنظیم کردم
مشکل اینجاست که در اکتیویتیهای مختلف که میخام ازش استفاده کنم چه جوری می تونم سایزش رو متناسب با نیازم تغییر بدم ؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.