esmaeil76 135 ارسال شده در 6 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، 2015 برنامه قفل صفحه زمستانی لطفا نظرات خودتون رو بگید. اگه تونستین هم با 5 ستاره حمایت کنین ممنون از همه. https://cafebazaar.ir/app/gof.b4a.snow/?l=fa لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 6 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، 2015 اگه خودت ساختی و از رو سورس کپی نکردی عالیه خوبه اما چرا رایگان؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
esmaeil76 135 ارسال شده در 6 اسفند، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، 2015 اگه خودت ساختی و از رو سورس کپی نکردی عالیه خوبه اما چرا رایگان؟؟؟؟؟ نه کپی نیست کامل مال خودمه. یه اشتباهی هم تو کد نویسی داشتم که بعد از انتشار متوجه شدم ولی دیر شده بود امتیاز منفی اورد. الان درستش کردم اگه تونستی بهش امتیاز بده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 6 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، 2015 سلام ایده + گرافیک صفحه قفل هم + ولی گرافیک داخل برنامه و تنظیمات - لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
esmaeil76 135 ارسال شده در 6 اسفند، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، 2015 سلام ایده + گرافیک صفحه قفل هم + ولی گرافیک داخل برنامه و تنظیمات - ممنون از نظر شما حق با شماست. ممنون میشم با پنج ستاره حمایت کنید واقعا لازمه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 6 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، 2015 نه کپی نیست کامل مال خودمه. یه اشتباهی هم تو کد نویسی داشتم که بعد از انتشار متوجه شدم ولی دیر شده بود امتیاز منفی اورد. الان درستش کردم اگه تونستی بهش امتیاز بده. بله حتما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
esmaeil76 135 ارسال شده در 6 اسفند، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، 2015 بله حتما واقعا ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 6 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، 2015 ممنون از نظر شما حق با شماست. ممنون میشم با پنج ستاره حمایت کنید واقعا لازمه چرا ک ن حتماهم ۵ ستاره میدم واقعا ممنون برادرم واسه تشکر کردن دکمه ی پسندیدم رو بزنید تا پست بی محتوا نشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
esmaeil76 135 ارسال شده در 6 اسفند، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، 2015 چرا ک ن حتماهم ۵ ستاره میدم برادرم واسه تشکر کردن دکمه ی پسندیدم رو بزنید تا پست بی محتوا نشه ممنون. در ضمن من برای تمام کامنت هایی که میاد حتما پسند میزنم چه خوب چه بد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 6 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، 2015 ایده و کارایی عالی گرافیک : اوووم ... خب خوب نیس راستی کلی میگی که با چه لایبرری ای و چطور اینو ساختی؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
esmaeil76 135 ارسال شده در 6 اسفند، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، 2015 ایده و کارایی عالی گرافیک : اوووم ... خب خوب نیس راستی کلی میگی که با چه لایبرری ای و چطور اینو ساختی؟؟؟؟ ممنون از نظرت با لایبرری gif decoder برای صفحه قفل متحرک و برای اجرای قفل بعد از روشن شدن صفحه هم از BroadCastReceiver توی یک سرویس استفاده کردم درضمن یه چند خط کد هم اضافه کردن که می تونم تعداد دانلود نرم افزار رو به صورت دقیق دریافت کنم. از HttpJob برای این کار استفاده کردم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.