coco 1,746 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ سلام دوستان! من میخوام تو کل دیتابیسم برای مثلا یک کلمه جست و جو کنم... حالا مشکل اینجاست که وقتی میخوام کلمه فارسی ای رو جست و جو کنم ارور میده!!! این کوئری من هست : c = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl WHERE FA OR EN LIKE '%" & EditText1.Text & "%'") پیشاپیش ممنون! پ.ن : دیتابیس یه ستون داره که کلمات فارسی توشه ویه ستون برای انگلیسی ها! (احتمالا فهمیدین که دیکشنریه... ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ میشه درباره روش دوم توضیح بدین؟ یه شرط براش میشناسم که خیییییلییییی طول میکشه بر قرار کردنش... این رو بررسی کنید : http://answercenter.ir/topic/3352-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AA%D8%B4%D8%AE%DB%8C%D8%B5-%D8%A7%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%AD%D8%B1%D9%88%D9%81-%D9%88-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3%DB%8C/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ سلام شایان جان در واقع این خط کد که مغز دیکشنری هست رو تقدیم میکنم به شما بابت زحمتایی که میکشید در انجمن و برای این که منم با راهنمایی دوستان به این خط کد رسیدمالان دارم روی یه دیکشنری کار میکنم که تمومه اگر خدا بخواهد jadval_shoma تیبل لغت های شما هستسه تا ستون داره idenfaEditText1.Text مقداری که یوزر تو ادیت تکس وارد میکنه LIMIT 40 OFFSET 0 میگه 40 تا لغت شبیه رو در لیست ویو نشون بده که سرعت دیکشنری رو در سرچ کنترل کنیم سنگین نشه تا 100 هم ببری بالا بد نیست cur=sql_sti.ExecQuery("SELECT * FROM jadval_shoma where en LIKE '"&EditText1.Text&"%'LIMIT 40 OFFSET 0") For i = 0 To cur.RowCount-1 cur.Position=i ListView1en_fa.AddTwoLines2(cur.GetString("en"),cur.GetString("fa"),cur.getint("id")) Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ سلام شایان جان در واقع این خط کد که مغز دیکشنری هست رو تقدیم میکنم به شما بابت زحمتایی که میکشید در انجمن و برای این که منم با راهنمایی دوستان به این خط کد رسیدم الان دارم روی یه دیکشنری کار میکنم که تمومه اگر خدا بخواهد jadval_shoma تیبل لغت های شما هست EditText1.Text مقداری که یوزر تو ادیت تکس وارد میکنه LIMIT 40 OFFSET 0 میگه 40 تا لغت شبیه رو در لیست ویو نشون بده که سرعت دیکشنری رو در سرچ کنترل کنیم سنگین نشه تا 100 هم ببری بالا بد نیست cur=sql_sti.ExecQuery("SELECT * FROM jadval_shoma where en LIKE '"&EditText1.Text&"%'LIMIT 40 OFFSET 0") For i = 0 To cur.RowCount-1 cur.Position=i ListView1en_fa.AddTwoLines2(cur.GetString("en"),cur.GetString("fa"),cur.getint("id")) Next سلام! ممنون ارسطو جان ولی به it گیر میده! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ سلام من یک سمپل ساده نوشتم برای like در حروف فارسی ... هیچ مشکلی نداره like in sql.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ سلام! ممنون ارسطو جان ولی به it گیر میده! حق داره بنده خدا دیکشنری من زبونش ایتالیایی بوده خوب !!!! ببین درستش کردم برات مشکل داشت بنویس اسم لیست ویو خودت رو هم باید عوض کنی ها!!!! این رو باید عوض کنی ListView1en_fa به اسم لیست خودت این رو به کرسور خودت cur و این رو به ایس کیو ال خودت sql_sti. دیگه نباید مشکلی داشتی باشی فکر کنم !!! البته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ سلام من یک سمپل ساده نوشتم برای like در حروف فارسی ... هیچ مشکلی نداره بله! این مشکلی نداشت ولی من میخوام اگر کاربر متن انگلیسی وارد کرد داخل ردیف EN بگرده و اگر فارسی وارد کرد داخل FA بگرده... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mshafiee110 730 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ بله! این مشکلی نداشت ولی من میخوام اگر کاربر متن انگلیسی وارد کرد داخل ردیف EN بگرده و اگر فارسی وارد کرد داخل FA بگرده... سلام دو تا راه هست.یکی اینکه کل جدول رو به دو بخش تقسیم کنی که هر دو بخش هم فارسی دارن هم انگلیسی مثلا اینطوری: علی ali حسن hasan ali حسن hasan علی روش دوم :تشخیص حروف فارسی و انگلیسی که خیلی ساده است وبا شرط برقرار میشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ سلام دو تا راه هست.یکی اینکه کل جدول رو به دو بخش تقسیم کنی که هر دو بخش هم فارسی دارن هم انگلیسی مثلا اینطوری: علی ali حسن hasan ali حسن hasan علی روش دوم :تشخیص حروف فارسی و انگلیسی که خیلی ساده است وبا شرط برقرار میشه. میشه درباره روش دوم توضیح بدین؟ یه شرط براش میشناسم که خیییییلییییی طول میکشه بر قرار کردنش... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ این رو بررسی کنید : http://answercenter.ir/topic/3352-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AA%D8%B4%D8%AE%DB%8C%D8%B5-%D8%A7%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%AD%D8%B1%D9%88%D9%81-%D9%88-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3%DB%8C/ ممنون! مشکل حل شد... تاپیک رو حل شده اعلام کردم... میتونه قفل شه در صورت لزوم! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
coco 1,746
سلام دوستان!
من میخوام تو کل دیتابیسم برای مثلا یک کلمه جست و جو کنم...
حالا مشکل اینجاست که وقتی میخوام کلمه فارسی ای رو جست و جو کنم ارور میده!!!
این کوئری من هست :
پیشاپیش ممنون!
پ.ن : دیتابیس یه ستون داره که کلمات فارسی توشه ویه ستون برای انگلیسی ها! (احتمالا فهمیدین که دیکشنریه... )
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.