arastooms 1,046 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ متشکر میشم راهنمایی بفرمایید این دستورات رو چه طور میتونم با دستور for خلاصه کنم مرسی If cur_tanzimat.GetInt("font") = 1 Then Button1.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("font1.ttf") Labelmenu.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("font1.ttf") RadioButton1.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("font1.ttf") RadioButton2.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("font1.ttf") RadioButton3.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("font1.ttf") RadioButton4.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("font1.ttf") RadioButton5.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("font1.ttf") RadioButton6.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("font1.ttf") RadioButton7.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("font1.ttf") RadioButton8.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("font1.ttf") Label1.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("font1.ttf") Label3.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("font1.ttf") Label4.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("font1.ttf") Label5.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("font1.ttf") Label6.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("font1.ttf") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ سلام این اومده فونت تمام ویو های ی اکتیویتی رو تغییر داده بفرمایید If cur_tanzimat.GetInt("font") = 1 Then For Each v As View In Activity.GetAllViewsRecursive v.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("myfont.ttf") Next End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ سلام این اومده فونت تمام ویو های ی اکتیویتی رو تغییر داده بفرمایید If cur_tanzimat.GetInt("font") = 1 Then For Each v As View In Activity.GetAllViewsRecursive v.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("myfont.ttf") Next End If سلام الیاس جان سپاس از راهنمایی خوبت پس این فونت همه دکمه ها و لیبل ها و ... رو هم عوض میکنه درست متوجه شدم ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ سلام الیاس جان سپاس از راهنمایی خوبت پس این فونت همه دکمه ها و لیبل ها و ... رو هم عوض میکنه درست متوجه شدم ؟؟ بله هر ویویی ک قابلیت تعویض فونت یا Typeface داشته باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ بله هر ویویی ک قابلیت تعویض فونت یا Typeface داشته باشه تو این خط ارور میده v.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("myfont.ttf") فکر میکنم باید اینطوری باشه درسته چون v رو برداشتم درست شد If cur_tanzimat.GetInt("font") = 1 Then For Each v As View In Activity.GetAllViewsRecursive Typeface=Typeface.LoadFromAssets("font1.ttf") Next End I لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
arastooms 1,046
متشکر میشم راهنمایی بفرمایید این دستورات رو چه طور میتونم با دستور for خلاصه کنم مرسی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.