رضا جابرپور 179 ارسال شده در 8 فروردین، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، 2015 برید حالشو ببرید http://s5.picofile.com/d/228c1baf-3db1-4618-b4a9-ae812fbdd6cd/twilight.zip با اجازه مهندس ایزدی عزیز*قلب**قلب**قلب* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 8 فروردین، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، 2015 مرسی داداش توضیحاتت فوق العاده کامل بود سورس یه کتابه که با html و دیتابیس ساخته شده و دارای تنظیمات و لیست علاقه مندی و در کل چیزایی که یه کتاب نیاز داره رو داراست!!! موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 8 فروردین، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، 2015 بابا دمت گرم مشتی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 8 فروردین، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، 2015 فوق العاده بود ممنون کاش قابلیت انتخاب فونت هم داشت اونوقت جامع ترین سورس بود فک کنم واسه یادگیری و ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
binam 262 ارسال شده در 13 فروردین، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، 2015 سلام ممنون واسه سورس ولی چطور میشه دیتابیس رو ویرایش کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 13 فروردین، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، 2015 سلام ممنون واسه سورس ولی چطور میشه دیتابیس رو ویرایش کرد؟ Navicat for SQLite رو نصب کن تو نت بگردی هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رضا جابرپور 179 ارسال شده در 13 فروردین، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، 2015 دوستان توی انجمن در خصوص دیتا بیس مباحث زیادی رو عنوان کردن می تونید مطالعه کنید موفق باشید دوستان سوالات حرفه ای تری بپرسن تا آدم به وجد بیاد و تلاش کنه هم خودش یاد بگیره هم از دوستان یاد بگیره . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
binam 262 ارسال شده در 21 فروردین، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، 2015 دوستان توی انجمن در خصوص دیتا بیس مباحث زیادی رو عنوان کردن می تونید مطالعه کنید موفق باشید دوستان سوالات حرفه ای تری بپرسن تا آدم به وجد بیاد و تلاش کنه هم خودش یاد بگیره هم از دوستان یاد بگیره . اگه حرفه ای باشیم که سوال نمی پرسیم الان ما یه سورس دانلود کردیم که دیتابیس داره چطور میشه ویرایشش کرد. اگه با Navicat for SQLite میشه لطفا یه توضیحی بدین ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 21 فروردین، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، 2015 اگه حرفه ای باشیم که سوال نمی پرسیمالان ما یه سورس دانلود کردیم که دیتابیس داره چطور میشه ویرایشش کرد. اگه با Navicat for SQLite میشه لطفا یه توضیحی بدین ممنون لطفا جست و جو کنید . بسیار بسیار آموزش تصویری ، عکسی و متنی در مورد دیتابیس در انجمن وجود داره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 21 فروردین، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، 2015 از اساتید کسی میتونه تو همین سورس یاد بده چطوری وب ویو رو به دیتابیس تبدیل کنیم؟ خیلی درگیرشم نمیتونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
tasesat 13 ارسال شده در 21 فروردین، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، 2015 سلام و تشکر از شما دوست عزیر من کتابی نوشتم و می خواستم تو بازار انتشار کنم ولی بازار ایرادی از این برنامه گرفت.که این است - لطفاً دسترسی*های زیر را از برنامه حذف کنید یا در صورت نیاز توضیحات لازم را ارائه فرمایید. دسترسی به تنظیمات بلوتوث مرتبط* سازی با دستگاه*های بلوتوث خواهش راهنمایی کنید؟. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رضا جابرپور 179 ارسال شده در 21 فروردین، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، 2015 رجوع شود به لینک زیر : http://answercenter.ir/thread1232.html#post7234 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nabilanil 10 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2015 میتونم بگم بهترین سورس کتاب هستش که تاحالا به صورت رایگان منتشرشده . این سورس یه خوبی که داره ازاچ تی ام ال واسی فهرست ومحتواش استفاده کرده که خیلی میتونه کمک کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hadi30 10 ارسال شده در 8 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، 2015 سلام چرا فایل های HTML رو فراخوانی نمیکنه داخل اجرا؟ میگه فایل پیدا نشد عکسش رو گذاشتم بعد اگه مشکل فراخوانی حل شد. داخل فایل های HTML از عکس و تصویر هم میشه استفاده کرد ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 8 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، 2015 دوست عزیز اول عنوان درستی انتخاب نکردی و دوم سوالت رو قسمت خودش بیان نکردی شما این کد رو قرار بده WebView1.LoadURL("file:///android_asset/0.html") یک صفحه اینترنتی با نام 0.html توی پوشه فایل پروژه بزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 8 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، 2015 مشکل نداره ک *fekr* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hadi30 10 ارسال شده در 8 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، 2015 نمیدونم والا. من اجرا میکنم هیچ کدوم از صفحات رو لود نمیکه !!! هر فصلی از کتاب رو که انتخاب کنم همینو میگه سورس ها رو هم اصلا دستکاری نکردم . همون که دانلود کردم اجرا کردم اینطوریه. چیزی بنظرتون میرسه ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bhe 17 ارسال شده در 18 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، 2015 عزیزم قبل از 0.html کد علامت "&" بذار درست میشه WebView1.LoadURL("file:///android_asset/"&"0.html") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Cna 5 ارسال شده در 30 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، 2015 سلام دوستان اگر من با این روش یه کتاب درست کنم که محتوی قوی داره بازار قبول میکنه که به صورت پولی بزارمش؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
B.Z 1 ارسال شده در 13 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، 2015 ممنون از سورس عالیتون یک سوال داشتم چطور میشه کاری کرد صفحات رو از هاست تو اینترنت لود بکنه من ادرس قسمت فایل رو به ادرس اپلود شده تغییر دادم نشد یک راهنمایی میکینید؟ با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.