Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۴ سلام چطوری می شه کاری کرد که Android Studio به YouWave وصل بشه و وقتی ران گرفتیم برنامه داخل یو ویو اجرا بشه ؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۴ بازم سلام اصلا لازم نیست مثل بیسیک کار خاصی انجام بدی خود اندروید استودیو همهچیو اوکی میکنه شما اول یوویو رو اجرا کن و بیار بالا بعد از برنامتک تو اندروید استودیو ران بگیری خود یوویو میاد تو لیستش و اوکی میزنه برنامه رو شبیه ساز اجرا میشه پاسخمونو ندزدن صلوات درود ولی من با نسخه های 3.22 و 4.1 یو ویو امتحان کردم ولی نشد. دوستانی که یو ویو دارن چجوری متصل می کنن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۴ درود ولی من با نسخه های 3.22 و 4.1 یو ویو امتحان کردم ولی نشد. دوستانی که یو ویو دارن چجوری متصل می کنن. خوب دیگهباید نسخه Api ک برنامتون رو باهاش ساختید بیشتر از Api یوویو نباشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۴ خوب دیگه باید نسخه Api ک برنامتون رو باهاش ساختید بیشتر از Api یوویو نباشه خوب می تونید بگید api یو ویو چنده؟ خودتون از چه نسخه ای از Youwave استفاده می کنید و باهاش مشکل ندارید ؟ و برنامه هاتون رو توی Android Studio با چه APi می سازید ؟ موفق باشید، ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۴ خوب می تونید بگید api یو ویو چنده؟ خودتون از چه نسخه ای از Youwave استفاده می کنید و باهاش مشکل ندارید ؟ و برنامه هاتون رو توی Android Studio با چه APi می سازید ؟ موفق باشید، ممنون یوویو Api 19 هست من برنامه هامو با Api 14 میسازم و از متریال اکشن بار استفاده میکنم ک دقیقا مشابه Api 21 میشه و برنامه هام توی انجمن هستند و مشکلیم نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۴ سلام ببخشید خیلی مبتدی هستم، هر کار کردم نتونستم api پروژم رو تغییر بدم. می شه بگید چطوری ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۴ سلام ببخشید خیلی مبتدی هستم، هر کار کردم نتونستم api پروژم رو تغییر بدم. می شه بگید چطوری ؟ موقع ساخت پروژه Api رو باید مشخص کنید جدید بسازید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ سلام چطوری می شه کاری کرد که Android Studio به YouWave وصل بشه و وقتی ران گرفتیم برنامه داخل یو ویو اجرا بشه ؟ ممنون http://answercenter.ir/topic/10096-آموزش-وصل-کردن-تمام-شبیه-ساز-ها-به-بیسیک-فور-اندرو/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/topic/10096-آموزش-وصل-کردن-تمام-شبیه-ساز-ها-به-بیسیک-فور-اندرو/ شایان عزیز تاپیکیو ک قطعا جوابشو گرفتن و مال حدود یک ماه پیش هست رو چرا میارید بالا اخه ؟ متشکر از فیلم اموزشیتون ولی تاپیکیو ک قدیمیه و دیگه سوالی پرسیده نشده یعنیمشکلشون حل شده نیارید بالا متشکرم ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۴ بازم سلام اصلا لازم نیست مثل بیسیک کار خاصی انجام بدی خود اندروید استودیو همهچیو اوکی میکنه شما اول یوویو رو اجرا کن و بیار بالا بعد از برنامتک تو اندروید استودیو ران بگیری خود یوویو میاد تو لیستش و اوکی میزنه برنامه رو شبیه ساز اجرا میشه پاسخمونو ندزدن صلوات لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Kazem Forghani 2,927
سلام
چطوری می شه کاری کرد که Android Studio به YouWave وصل بشه و وقتی ران گرفتیم برنامه داخل یو ویو اجرا بشه ؟
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.