shahriar 408 ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۴ درود بر دوستان گلم یه سورس آماده کردم برای چت با php که فقط دونفر میتونن با هم چت کنن و نیاز به هاست داره ( رو هاست رایگان هم حواب میده ) میتونین با دستکاری فایل های php تعداد آیدی هارو ببرید بالا . برای چت یکی باید آیدی one و دیگری آیدی two رو وارد کنه . خداییش برا همین که پیام هارو مشخص کنه 1 ساعت وقت گذاشتم حالا دیگه کد های دیگه بماند . ( پسند یادتون نره هااااااا ) پیش نمایش : دانلود سورس دانلود فایل های php لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ALI0123 21 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ سلام چطوری باید استفاده کنم میشه توضیح بدین آیا باید فایل php رو آپلود کنم بعدش ادرس لینکشو رو توی کد ها بزارم؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ دوست عزیز برای استفاده از این کد باید آشنایی مقدماتی با php و استفاده از اون در بیسیک 4 اندروید داشته باشید ، آموزش php به طور رایگان در سایت موجود است و آموزش ارتباط اون با بیسیک 4 اندروید در فروشگاه هست می تونید از اون جا تهیه کنید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rjm1379 18 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ عالیست حال کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ سلام چطوری باید استفاده کنم میشه توضیح بدین آیا باید فایل php رو آپلود کنم بعدش ادرس لینکشو رو توی کد ها بزارم؟؟؟ بله شما اون فایل هایی که دادم رو رو هاستت آپلود کن بعد لینک index و update رو بده به برنامه همونجایی که خواسته ( تو کدهارو نگاه کنی مشخصه ) بعد هم میری حال میکنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AllRich 53 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ سلام رمز فایل چیه ؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ دوست عزیز طبق قوانین رمز تمامی فایل ها : answercenter.ir یا www.answercenter.ir لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AllRich 53 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ دوست عزیز طبق قوانین رمز تمامی فایل ها : answercenter.ir یا www.answercenter.ir رمز این دو تا فیل هیچ یک از این ها نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ سلام رمز فایل چیه ؟ ممنون سلام ایشون رمز فایلو با حروف کوچیک بزرگ زدن ک اشتباس رمز : AnswerCenter.ir لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ سلام رمز فایل چیه ؟ ممنون دادش رمز تو فایل زیپ شدش هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
erfannew 49 ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۴ رمز اشتباهه برادر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
omid0856 0 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ دوست عزیز طبق قوانین رمز تمامی فایل ها : answercenter.ir یا www.answercenter.ir TnxSent from my HTC D816h using Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ سلام رمز اشتباس اصلاح کنید لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۴ سلام رمز اشتباس اصلاح کنید لطفا بنده خودم دوبار دانلود کردم رمزش اینه : AnswerCenter.ir لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۴ دوستان رمز فایل ها این هست : AnswerCenter.ir دقت کنید... حرف A و C رو دوستمون بزرگ گذاشتن برای پسورد... باز من دو تا فایل رو Extract گرفتم و بدون پسورد براتون پیوست کردم ! chat_test(AnswerCenter.ir).rar server_php_code(AnswerCenter.ir).rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۴ شهریار جان عالی بود از سورس پی اچ پی خیلی خوشم اومد...خلاقانه بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۵ یه آموزش تصویری ظبطمیکردی عالی تر میشد.بازم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hossein_crazy 0 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ سلام و وقت بخیر متاسفانه مدتی رو همین پروژه جاییش رو میخواستم اصلاح کنم ولی همچنان گیر هستم در حین اینکه پیام جدیدی ارسال و یا دریافت میشه ، بالونی ک نمایش داده میشه در پایین ترین سطح میره میخواستم طوری بشه ک وقتی پیامی جدید دریافت یا ارسال میشه اسکرول به پایین ترین حالت بره و اخرین پیام رو نمایش بده ممنون میشم از استادان راهنمایی کنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ سلام و وقت بخیر متاسفانه مدتی رو همین پروژه جاییش رو میخواستم اصلاح کنم ولی همچنان گیر هستم در حین اینکه پیام جدیدی ارسال و یا دریافت میشه ، بالونی ک نمایش داده میشه در پایین ترین سطح میره میخواستم طوری بشه ک وقتی پیامی جدید دریافت یا ارسال میشه اسکرول به پایین ترین حالت بره و اخرین پیام رو نمایش بده ممنون میشم از استادان راهنمایی کنن scriew.panel.height رو بگیرید و scrollposition رو برابر باهاش قرار بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sinaparsian 29 ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۶ خیلی عالی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.