mehdi.m 158 ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۴ سلام. برای اجرای متریال دیالوگ این خطا رو میده.هر کاری کردم نتونستم رفعش کنم.مجبور شدم تاپیک بزنم پوشه support هم v23هستش... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ ارور رفع شد بالا خره. و اما یه ارور دیگه اومد که از پوشه afollestad_material-dialogs\res هست. کسی میتونه این پوشه resرو آپ کنه<شاید مشکلش حل شد> منظورم res برای متریال دیالوگ هست !! دیدید گفتم ۹۹٪ اشکال از کار خود دوستانه ؟ پوشه res سالم و جواب شما در تاپیک زیر http://answercenter.ir/topic/9681-متریال-دیالوگ/ مشکلتونم حل شد تاپیکو پاسخ داده شده بزنید تا ببندمش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi.m 158 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ واقغا ممنون از پاسخ هاتون.... یعنی کسی بلد نی؟؟ ولک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ دوست عزیز همه میدونن باید چیکار کرد ولی خوب چی بگیم ؟ الان از پوشه values شما ایراد میگیره من میگم ادرس دهی و درست بودن فایل های پوشه رو بررسی کنید شمام میگی درسته همه چیز ولی این ارورو میده و به هیچجایی نمیرسیم ۹۹/۹٪ اشکال های متریال مال همین هست ک دوستان اشتباه میکنند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi.m 158 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ دوست عزیز همه میدونن باید چیکار کرد ولی خوب چی بگیم ؟ الان از پوشه values شما ایراد میگیره من میگم ادرس دهی و درست بودن فایل های پوشه رو بررسی کنید شمام میگی درسته همه چیز ولی این ارورو میده و به هیچجایی نمیرسیم ۹۹/۹٪ اشکال های متریال مال همین هست ک دوستان اشتباه میکنند دوست عزیز همه میدونن باید چیکار کرد ولی خوب چی بگیم ؟ الان از پوشه values شما ایراد میگیره من میگم ادرس دهی و درست بودن فایل های پوشه رو بررسی کنید شمام میگی درسته همه چیز ولی این ارورو میده و به هیچجایی نمیرسیم ۹۹/۹٪ اشکال های متریال مال همین هست ک دوستان اشتباه میکنند آقای عرفانی ممنون از پاسختون. من از پوشه ی ساپورت برای دیگر مثال های متریال استفاده میکنم .مشکل نداره... ؟؟؟؟ فقط تو متریال دیالوگ این ارور رو میده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi.m 158 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ ارور رفع شد بالا خره. و اما یه ارور دیگه اومد که از پوشه afollestad_material-dialogs\res هست. کسی میتونه این پوشه resرو آپ کنه<شاید مشکلش حل شد> منظورم res برای متریال دیالوگ هست !! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehdi.m 158
سلام.
برای اجرای متریال دیالوگ این خطا رو میده.هر کاری کردم نتونستم رفعش کنم.مجبور شدم تاپیک بزنم
پوشه support هم v23هستش...
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.