Namaki 20 ارسال شده در 11 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، 2015 با بررسی اپلیکیشنهایی که توسط دوستان هرچند حرفهای این انجمن ساخته شده، متوجه شدم که دوستان در توسعهی اپلیکیشنهاشون به بحث UI (رابط کاربری) توجه ویژه دارن، طوری که آخرین ابزارها و آموزشهای Material Design رو دنبال میکنن و هدفشون هماهنگکردن کامل برنامههاشون با پترن و ترند متریال هست. اما متأسفانه چیزی که اکثر دوستان اینجا بهش توجه نمیکنن، UX (تجربه کاربری) هست، یعنی دوستان بعد از توسعه برنامهشون اصلاً به حسی که یه کاربر عادی میتونه بعد از استفاده داره توجه نمیکنن. دو عامل مخرب UX من در بیشتر اپلیکیشنها دیدم که گفتم با دوستان در میون بزارم. 1. تبلیغات عدد! واقعاً آیه نیومده که از تبلیغات عدد استفاده کنید در حالی که درآمد اون حتی به حدنصاب هم نمیرسه. اگه از درآمد تبلیغات عدد راضی یا مطمئن نیستید، کلاً بیخیال این مورد بشید. 2. پوش! بدترین و افتضاحترین مخرب UX! باید بگم که فناوری پوش به هیچ عنوان برای تبلیغات و بازاریابی ساخته نشده، اما متأسفانه توسعهدهندههای ایرانی اونو یکی از بهترین راهها برای تبلیغات میبینن. همین پوش باعث شده که خیلی از کاربرا (مثل من) برنامههای ایرانی نصبشده رو به حداقل برسونن. 3. عدم تناسب متون اندروید نسبت به CSS واحدها و یونیتهای بسیار بهتری برای ایجاد تناسب بین متون و بهسازی Typography داره، اما متأسفانه دوستان اصلاً به این مورد توجه نکردن، از فونتهای نامناسب استفاده کردن یا اندازه متون با فاصلهی بین کلمات و خطوط اصلاً هماهنگ نیست. واقعاً هیچ جا در قوانین بازار نیومده که شما حتماً باید از فونت ایران سنس استفاده کنید! 4. اسپلش و دربارههای بیمورد هیچ معنی نداره که با یه تایمر و اسپلش، کاربر رو بیخود معطل کنید! لااقل در اسپلش یه کار مفید انجام بدید! خیلی از برنامههایی که به نت وصل میشن، بعد از اسپلش یادشون میاد که باید اطلاعاتی رو دانلود کنن! در حالی که جای دانلود و دریافت اطلاعات پس از بازشدن برنامه، همون اسپلش هست. مورد دیگهای هم که دیدم این بود که دوستان در همه قسمتهای برنامه سعی کرده بودند که لینکی یا باتنی به صفحه "درباره ما" که شامل اسم برنامه نویس و توسعهدهنده میشه بدن. در حالی که این مخربترین عامل UX هست و حس بعدی در کاربر بوجود میاره. (واقعاً خیلی از برنامهها، شاخ نیستن!) امیدوارم دوستان با رعایت این چهارمورد، بتونن برنامههاشون رو قابلرقابت با مشابههای خارجی کنن. موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 11 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، 2015 سلام منم دیدم این موارد رو واقعا در برنامه البته، نگاه من به اندازه شما تخصصی نبوده قبلا اما واقعا مواردی که میگید هست مخصوصا اسپلش،تبلیغات بی اندازه عدد و فونت های نامناسب و تنظیمات فونت واقعا باید رعایت بشه این موارد که ارزش کار ها و برنامه هامون، در کنار زیبایی، بالا هم باشه ممنون از شما موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinz501 122 ارسال شده در 11 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، 2015 در مورد پوش به نظر من اگه برنامه نویسا درست و بهینه استفاده کنند مشکلی وجود نداره اما به خاطر یه سری برنامه نویس این مورد هم (پوش) قدرت تبلیغاتی خودش رو برای کاربرا داره از دست میده داره کم کم مثل تبلیغات ایرانسل و همراه اول میشه مثلا یه سری برنامه های ایرانی رو دیدم روزی یه بار پوش میفرستن و یه سری ها هم به محض این که نت وصل میشه پوش رو نشون میدن که خیلی رو اعصابه برنامه نویسا فقط نباید نوک بینیشون رو ببینند این برنامه ها به غیر این که کار خودشون رو خراب میکنن کار بقیه برنامه نویس ها رو هم خراب میکنن به این صورت که اگه برنامه ای هم تبلیغ چند تا تو ماه نشون میده رو هم تبلیغاتشو بی ارزش می کنن به نظر من اگه میخوایم این مورد تو UX تاثیر منفی نذاره و به عنوان یه وسیله تبلیغاتی برای برنامه نویسا باقی بمونه باید کسانی که از پوش استفاده میکنن طوری کد هاشون رو بهینه کنند که به کاربر مثل خیلی از برنامه ها پوش تکراری نفرستند و پوش رو هم در بازه های زمانی طولانی و معین برای کاربر بفرستن مثلا هر 6 روز یک بار یه تبلیغ بفرستن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 11 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، 2015 سلام تشکر از دوستمون بابت توجه به این موضوع، که جزء اصلی ترین مسائل هستش. خب UI زمانی معنی پیدا می کنه که تا همون حد کارایی داشته باشه. طراحی های فلت و متریال به این دلیل ارائه میشن که برنامه دارای جلوه های ساده و زیبا و کم حجم و استاندارد بشه و به کاربرد و عملکرد برنامه توجه زیادی بشه نه ریخت و قیافه دیدیم دوستان انقد که درگیر ui و دیزاین ها خفن هستن انقد به نوع کدنویسی و الگوریتم های بهینه نیستن ( البته که همه اینطور نیستن)>در کل در کنار ui خوب و استاندارد سعی بشه که دیکر موارد کمرنگ تر نباشه.بالاخره کاربری که میاد برنامه رو خریداری و یا به رایگان دانلود می کنه به دنبال کاربرد و رفع نیازش هست و ما باید این رفع نیاز رو در قالبی شکیل پیاده سازی کنیم نه بالعکس.... در هر صورت دوستمون موارد مورد نیاز رو ذکر کردند. موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 11 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، 2015 مبحث بسیارخوب و مفیدی برای توسعه دهندگان هست و پیشنهاد میکنم این مبحث رو به صورت حرفه ای تر ادامه بدید ، تجربه رابط کاربری در اپلیکیشن های خارجی اگر توجه کرده باشید بسیار ملموس هست و به طوری که حس خوبی رو به کاربر منتقل میکنه ، اگر برنامه هواشناسی پیشفرض گوشی خودتون رو بررسی کنید متوجه می شید که پس زمینه برنامه دقیقا حس ابری بودن و یا خورشیدی بودن هوا رو به شما منتقل می کنه و یا اگر برنامه جیمیل رو بررسیکنیم می بینیم که محیط اون احساس نامه و ... رو به ما منتقل می کنند! پس این مورد بسیار مهمی در طراحی رابط کاربری هست. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salar_blackdroid 408 ارسال شده در 25 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، 2015 والا تجربه خود بنده اینه که 60 درصد موفقیت یک برنامه رو UI تعیین میکنه و 40 درصد الگوریتم ! می بینی یه برنامه در حد پشمک ولی متریال دیزاینه ، چنتا دانلود داشته ؟؟ +10000 !!! UI تو جذب اولیه و دانلود برنامه خیلی خیلی اثر داره که من خودم هنوز مشکلاتی توش دارم. ارادت ./ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.