hosseinji 17 ارسال شده در 13 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، 2015 سلام من میخام وقتی رو باتون کلیک شد اون محو بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 13 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، 2015 3 تا پست اونم تو یه ساعت (مابقی کار رو مدیران میدونن) خط دوم, که از 1 به 0 تغییر میدیم که میاد از شفافیت کامل(یا به عبارتی بدون شفافیت) به شفافیت صفر میرسونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 13 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، 2015 سلام. با استفاده از کد زیر sub button1_click button1.visible=false end sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 13 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، 2015 سلام. با استفاده از کد زیر sub button1_click button1.visible=false end sub به نظر خودتون الان این کد شما محو میکنه یا نمایش باتنو غیرفعال میکنه؟ سلام من میخام وقتی رو باتون کلیک شد اون محو بشه شما باید از خاصیت آلفا کتابخانه انیمیشن استفاده کنی این کدو تو رویداد باتن بنویس Dim a1 As Animation a1.InitializeAlpha("a1",1,0) a1.Duration=1000 'زمان انمیشین ' a1.Start(Button1) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 13 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، 2015 به نظر خودتون الان این کد شما محو میکنه یا نمایش باتنو غیرفعال میکنه؟ خب دوست من، با این کار باتن غیب میشه یا نمیشه؟؟؟؟به نظرتون این محو شدن نیست؟ نمیدونم شاید شما از واژه محو تعریف دیگه ای داشته باشید... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 13 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، 2015 خب دوست من، با این کار باتن غیب میشه یا نمیشه؟؟؟؟به نظرتون این محو شدن نیست؟ نمیدونم شاید شما از واژه محو تعریف دیگه ای داشته باشید... آیا غیب شدن همان محو شدنه ؟ آیا معانی کلمات عوض شده ؟ آیا اینجا وجود خارجی دارد یا نه؟ آیا این داستان واقعیس؟ من دیگه حرفی برای گفتن ندارم و تشخیصو میسپارم به دوستان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 13 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، 2015 آیا غیب شدن همان محو شدنه ؟ آیا معانی کلمات عوض شده ؟ آیا اینجا وجود خارجی دارد یا نه؟ آیا این داستان واقعیس؟ من دیگه حرفی برای گفتن ندارم و تشخیصو میسپارم به دوستان تو جیب جا میشه؟؟؟ شاید دوستمون منظورشون از محو شدن همون غیب شدن بود....یا این بود که کل میخواستن با کلیک، باتن دیگه نمایان نشه...یعنی دیده نشه..اینطوری بگیم بهتره درسته؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinji 17 ارسال شده در 13 اسفند، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، 2015 وقتی که رو دکمه کلیک شد محو شه(غیب شه - نمایان نشه - دیده نشه - ...) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinji 17 ارسال شده در 13 اسفند، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، 2015 سلام. با استفاده از کد زیر sub button1_click button1.visible=false end sub زد همه چی رو غیب کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinji 17 ارسال شده در 13 اسفند، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، 2015 به نظر خودتون الان این کد شما محو میکنه یا نمایش باتنو غیرفعال میکنه؟ شما باید از خاصیت آلفا کتابخانه انیمیشن استفاده کنی این کدو تو رویداد باتن بنویس Dim a1 As Animation a1.InitializeAlpha("a1",1,0) a1.Duration=1000 'زمان انمیشین ' a1.Start(Button1) الان کدام کد میاد شفافیت رو میاره پایین؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hosseinji 17
سلام من میخام وقتی رو باتون کلیک شد اون محو بشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.