taha1371 84 ارسال شده در 14 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، 2015 سلام من از دیتا بیس که فرا خونی میکنم این ارور میاد ار فراخونی 3 و 2 استفاده هم کردم مشکل وقتی هست که ران میکنم اون پنجره که برای ران میاد تا آخر میره ویعد که شبساز برنامه رو میاره این اروور میاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 14 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، 2015 سلام هموطن،سورستون رو با بانکتون قرار بدید من چک کنم براتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha1371 84 ارسال شده در 14 اسفند، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، 2015 اینم سورس 2.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 14 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، 2015 دیتابیستون توی سورس نیست دوست عزیز، قرارش بدید،برنامه رو هم روی Release ران بگیرید و از اروری که میده یه تصویر بگیرید و قرار بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
taha1371 84
سلام من از دیتا بیس که فرا خونی میکنم این ارور میاد ار فراخونی 3 و 2 استفاده هم کردم مشکل وقتی هست که ران میکنم اون پنجره که برای ران میاد تا آخر میره ویعد
که شبساز برنامه رو میاره این اروور میاد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.