طاها 480 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۴ سلام دوستان. شاید شده باشه که تو اینترنت و فضای مجاری تخفیف ها و حراجی هایی دیده باشید و یا حتی محصولاتی با قیمت مناسب، که بخواهید به دوستانتون معرفی کنید تا اون ها هم بتونن استفاده کنن. این تاپیک رو به این منظور راه اندازی کردم. لطفا فقط و فقط محصولات و حراجی های واقعی رو از منابع معتبر معرفی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۴ اولین چراغ رو خودم روشن می کنم گوشی alcatel 1016D dual sim mobile phone از سایت دیجی کالا با گارانتی یاس جهان قیمت 39000 تومان http://www.digikala.com/Product/DKP-108260 خودم هم تهیه کردم و خریدمش. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۴ سلام داداش طاها. شرمنده که اینو میگم ولی بیشتر پستهای شما داره غیر از موضوع انجمن پیش میره. شاید این موضوعاتی که شما امروز بحث کردین واسه بیشتر انجمن ها جذاب باشه ولی خداییش واسه برنامه نویس فقط وقت طلف کردنه. شما تو این پست هم قوانین رو زیر پا گذاشتین و دارین تبلیغ یه فروشگاه دیگه رو انجام میدین. من خودم فروشگاه دارم ولی تا حالا لینکشو دیدی؟ لطفا حاشیه نریم . ممنون بابت وقتی که گذاشتین و این مطلب رو خوندین. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۴ سلام داداش طاها. شرمنده که اینو میگم ولی بیشتر پستهای شما داره غیر از موضوع انجمن پیش میره. شاید این موضوعاتی که شما امروز بحث کردین واسه بیشتر انجمن ها جذاب باشه ولی خداییش واسه برنامه نویس فقط وقت طلف کردنه. شما تو این پست هم قوانین رو زیر پا گذاشتین و دارین تبلیغ یه فروشگاه دیگه رو انجام میدین. من خودم فروشگاه دارم ولی تا حالا لینکشو دیدی؟ لطفا حاشیه نریم . ممنون بابت وقتی که گذاشتین و این مطلب رو خوندین. چشم دوست عزیز. من فقط خواستم به دوستان خدمتی کرده باشم. ولی اگه از دید اساتیدی مثل شما مشکل داره، به روی چشم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.