mahfelsoft 130 ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۴ سلام به همه توی عکس زیر ببینید رنگ اعراب قرمزه چطور میشه این کار رو کرد ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ahmad_habibi 67 ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۴ سلام برای من هم سوال بود خوب شد مطرح کردین احتمال میدم با وب ویو درست کرده یعنی یک نوع فایل html هستش اما باید نظر اساتید را هم ببینیم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۴ سلام دقیقا نمیدونم از چه روشی استفاده شده ولی خب به این تاپیک مراجعه کنید. http://answercenter.ir/topic/5372-%D8%B1%D9%86%DA%AF-%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C-%D9%85%D8%AA%D9%86-%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%85%D8%AB%D8%A7%D9%84-%D8%B3%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%AD%D9%85%D8%AF/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
zibmoj 1 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۷ سلام اقای آرتا روش بالا رو هم تست کردم اما اعراب موقعیت شون در متن تغییر می کنه یا اینکه روی متن می افتن که شکل زیبا و حرفه ای نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۷ در 3 ساعت قبل، zibmoj گفته است : سلام اقای آرتا روش بالا رو هم تست کردم اما اعراب موقعیت شون در متن تغییر می کنه یا اینکه روی متن می افتن که شکل زیبا و حرفه ای نداره به تغییر داده شده ی همین سورس وتوضیحات موجود در این پست مراجعه کنید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahfelsoft 130
سلام به همه توی عکس زیر ببینید رنگ اعراب قرمزه چطور میشه این کار رو کرد ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.