امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ آقای شاهدی چطوری position رو بگیرم؟برای اکتیویتی های دیگ position رو مساوی متغیر اینت میکنم ولی داخل یک اکتیویتیه دیگ همیشه آیتم اولو نشون میده.. خواهشا ج بدید زمانی که کلیک میکنین position رو بهتون میده دیگه 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ Sub LIST_imageclicked (ParentEventName As String,position As Int) position=ad StartActivity("S1") End Sub CUR.Position=Main.ad این کد هام.. نمدونم مشکل از گرید ویو یا نه.. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ خوب برادر شما چرا بعکس داری عمل میکنی؟ ad = position 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ عجیبهههههههههههه..جای اسپم هست ((((((( )))))) نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ چرا برای من عکس رو نشون نمیده؟ Sub Globals Dim ar As AriaAdapterWithImage Dim l1,l2,l3 As List Dim listview1 As AriaListView End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) listview1.Initialize("") Activity.AddView(listview1,0,0,100%x,100%y) l1.Initialize l2.Initialize l3.Initialize For i = 0 To 500 l1.Add("امیریییی") l2.Add("شماره :"&(i+1)) l3.Add("dr.png") Next ar.Initialize("layout_image_right",l1,l2,l3).ToListView(listview1) End Sub چرا نتیجه اینطوره؟ اینم عکس از پوشه فایل نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ من تا به حال افتخار کار با این کتابخونه رو نداشتم ولی شما بیا این خط رو تغییر بده ببین درست میشه یا نه تا خود امین بیاد l3.Add(File.DirAssets, "dr.png") نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ چرا برای من عکس رو نشون نمیده؟ Sub Globals Dim ar As AriaAdapterWithImage Dim l1,l2,l3 As List Dim listview1 As AriaListView End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) listview1.Initialize("") Activity.AddView(listview1,0,0,100%x,100%y) l1.Initialize l2.Initialize l3.Initialize For i = 0 To 500 l1.Add("امیریییی") l2.Add("شماره :"&(i+1)) l3.Add("dr.png") Next ar.Initialize("layout_image_right",l1,l2,l3).ToListView(listview1) End Sub چرا نتیجه اینطوره؟ اینم عکس از پوشه فایل شما اگه آموزش هارو دیده باشی متوجه میشی چون توی ورژن های جدید تر برای باز کردن عکس از پوشه assets شما باید از متد getAssetsFullAddress استفاده کنین و یا به صورت bitmap عکس رو بهش بدین ، یعنی یکی از کد های زیر : l3.Add(ar.getAssetsFullAddress("dr.png")) ' ya ham code zir l3.Add(LoadBitmap(File.DirAssets,"dr.png")) 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ استاد کتابخونه به این خوبی چرا این امکان رو نزاشتید وقتی روی لیست ویو کلیک میشه بشه ولیو رو هم بگیری؟ من واقعا به این قسمت نیاز دارم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parhamahmadi78 93 ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ استاد کتابخونه به این خوبی چرا این امکان رو نزاشتید وقتی روی لیست ویو کلیک میشه بشه ولیو رو هم بگیری؟ من واقعا به این قسمت نیاز دارم ولیو میخوای چکار؟ position بهت میده نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ ولیو میخوای چکار؟ position بهت میده پوزیشن میده ولی فکر کن من میام تو دیتابیس لیست یه سری برنامه رو اد میکنم حالا میام با پکیج منیجر همه برنامه ها رو میارم تو اریا لیست ویو و میخوام روی هر کدوم کلیک شد چک کنه که تو دیتابیس اون اسم وجود داره یا نه حالا فهمیدید برای چی میخوام؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ آقای شاهدی با آریا لیست ویو امکان ساخت کاردویو افقی هم هست؟؟؟ یه چیزی مثل نرم افزار دیجی کالا که کارد ویو افقی داره و محصولات رو نمایش میده: نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ آقای شاهدی با آریا لیست ویو امکان ساخت کاردویو افقی هم هست؟؟؟ یه چیزی مثل نرم افزار دیجی کالا که گرید ویو افقی داره و محصولات رو نمایش میده: بله دوست عزیز بنده تو اموزش هاشون به این موضوع بر خوردم 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ سلامی دوباره... من از گالری ویو استفاده میکنمو لینک رو دانلود میکن... حالا میخوام امکان دخیرشو داشته باشم..از اونجایی که با پیکاسو دانلود میش نمدونمچطوری ذخیرش کنم از یک طرفم نمیخوام دوباره دانلودش کنم و ذخیرش کنم. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۴ استاد کتابخونه به این خوبی چرا این امکان رو نزاشتید وقتی روی لیست ویو کلیک میشه بشه ولیو رو هم بگیری؟ من واقعا به این قسمت نیاز دارم up نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۴ سلام ضمن تشکر فراوان از استاد شاهدی من از API23 برای کامپایل استفاده می کنم ولی بازم این خطا رو میده B4A version: 5.50 Parsing code. (0.38s) Compiling code. (0.46s) Compiling layouts code. (0.04s) Generating R file. Error ERROR: resource directory '..arialistviewresources' does not exist نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۴ up این امکان وجود داره ، arialistview.getlabeltextbyid("text1",position) یا arialistview.getlabeltextbyid("text2",position) سلام ضمن تشکر فراوان از استاد شاهدی من از API23 برای کامپایل استفاده می کنم ولی بازم این خطا رو میده B4A version: 5.50 Parsing code. (0.38s) Compiling code. (0.46s) Compiling layouts code. (0.04s) Generating R file. Error ERROR: resource directory '..arialistviewresources' does not exist فولدر رو چک کنین ببینین هست یا نه و اسمش رو هم چک کنین ، اگه مشکلی بود سورس رو زیپ کنید وتوی پیام خصوصی بفرستید ببینم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۴ مشکل قبلی حل شد ولی برنامه فورس کلوز میده هم با API22 هم 23 حتی سورسی هم که خودتون گذاشتید به همین شکل هست ... نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۴ سلام آقا امین میبخشید ولی من هرکاری میکنم طبق آموزش شما هم پیش میرم بازم برنامه بعد ران کردن اجرا نشده بسته میشه قسمت گالری ویو درست کار میکنه api هم 23 رو دارم ولی بازم تو قسمت لیست ویو مشکل دارم این ارورها رو میده چیکار کنم دست میشه؟ممنون میشم اگه کمک کنین 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۴ سلام آقا امین میبخشید ولی من هرکاری میکنم طبق آموزش شما هم پیش میرم بازم برنامه بعد ران کردن اجرا نشده بسته میشه قسمت گالری ویو درست کار میکنه api هم 23 رو دارم ولی بازم تو قسمت لیست ویو مشکل دارم این ارورها رو میده چیکار کنم دست میشه؟ممنون میشم اگه کمک کنین منم دقیقاً همین مشکل را دارم ... لطفاً راهنمایی کنید 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۴ ارور لاگ رو کامل بفرستین 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.