shahab.es 5,429 ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۴ خط 42 رو ببینید cur رو به شکل زیر باید بنویسید.... cur.getstring("esme sotoon") 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ سلام من میخوام یه گالری درست کنم ولی چون موضوع هاش متفاوته مجبورم یه لیست قبلش بذارم و برای اینکه تعداد اکتیویتی هام زیاد نشن میخوام از دیتابیس لودشون کنم ولی برای لود عکسارو از دیتابیس به مشکل برخوردم باید چه کدی براش بنویسم؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ سلام من میخوام یه گالری درست کنم ولی چون موضوع هاش متفاوته مجبورم یه لیست قبلش بذارم و برای اینکه تعداد اکتیویتی هام زیاد نشن میخوام از دیتابیس لودشون کنم ولی برای لود عکسارو از دیتابیس به مشکل برخوردم باید چه کدی براش بنویسم؟ سلام شما اسم عکس رو ذخیره کنید تو بانکتون چون فک کنم هنوز blob رو نمیگیره کتابخونه اسم عکس رو ذخیره کنید، یه بیتمپ درست کنید و اینیشیالایز کنید با اسم عکس، بیت مپ رو بدید بهش(البته فکر میکنم مستقیما ادرس عکس رو هم بگیره) اما کار با دیتابیسش اینطوری باید باشه به نظرم... 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ سلام شما اسم عکس رو ذخیره کنید تو بانکتون چون فک کنم هنوز blob رو نمیگیره کتابخونه اسم عکس رو ذخیره کنید، یه بیتمپ درست کنید و اینیشیالایز کنید با اسم عکس، بیت مپ رو بدید بهش(البته فکر میکنم مستقیما ادرس عکس رو هم بگیره) اما کار با دیتابیسش اینطوری باید باشه به نظرم... منم میخوام فقط اسم عکس رو ذخیره کنم که دیتابیسمم سنگین نشه ولی قسمت آخر حرفتون رو متوجه نشدم یعنی چجوری اسم عکس رو بدم به بیتمپ میشه یکم بیشتر توضیح بدین اگه کدش رو بذارین عالی میشه :give_rose: نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_2231 6 ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ لینک خریدش کجاست نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ لینک خریدش کجاست درود بفرمایید کتابخانه AriaListView نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۴ سلام من میخوام یه گالری درست کنم ولی چون موضوع هاش متفاوته مجبورم یه لیست قبلش بذارم و برای اینکه تعداد اکتیویتی هام زیاد نشن میخوام از دیتابیس لودشون کنم ولی برای لود عکسارو از دیتابیس به مشکل برخوردم باید چه کدی براش بنویسم؟ لطفا پاسخ بدین من چجوری با نوشتن اسم عکسا تو دیتابیس اونا رو برای گالری لود کنم؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mshafiee110 730 ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ سلام ایا تغییر سایز متن وسایرویژگیهای ویوها با کتابخونه xmllayoutbuilder امکانپذیر هست؟ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mjna 22 ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوستان یه سوال داشتم برای من مهمه ممنون میشم جواب بدید!چطور میتونم موقعیت مکانی آریا لیست ویو رو با کد عوض کنم مثلا کاربر لیست ویو رو تا پوزیشن 50 اسکرول میکنه بعد میره داخل پوزشن 52 وبعد از کلیک وارد یک اکتیویتی دیگه میشه حالا میخوام وقتی دوباره برگشت به اکتیوتی لیست ویو ،لیست ویو رو از پوزشینی که قبلا توش بوده یعنی پوزیشن 50 به کاربر نشون بده نه اینکه بیاد از اول لیست شروع کنه به نمایش دادن؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parhamahmadi78 93 ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوستان یه سوال داشتم برای من مهمه ممنون میشم جواب بدید! چطور میتونم موقعیت مکانی آریا لیست ویو رو با کد عوض کنم مثلا کاربر لیست ویو رو تا پوزیشن 50 اسکرول میکنه بعد میره داخل پوزشن 52 وبعد از کلیک وارد یک اکتیویتی دیگه میشه حالا میخوام وقتی دوباره برگشت به اکتیوتی لیست ویو ،لیست ویو رو از پوزشینی که قبلا توش بوده یعنی پوزیشن 50 به کاربر نشون بده نه اینکه بیاد از اول لیست شروع کنه به نمایش دادن؟ نیازی نیستوقتی شما از یه اکتیوی میرید به اکتیویتی دیگه خود اندروید اون رو میبره توی resume وقتی برمیگردید از همانجا لود میشه از توی حافظه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi.m 158 ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ سلام.آقای شاهدی میشه.متغیر valueاز نوع Objectرو به ساب کلیک(ولانگ کلیک) لیست ویو اضافه کنید.اگه این کارو بکنید عالی میشه.ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ سلام.آقای شاهدی میشه.متغیر valueاز نوع Objectرو به ساب کلیک(ولانگ کلیک) لیست ویو اضافه کنید.اگه این کارو بکنید عالی میشه.ممنون دوست عزیز اینو من کلی واسه همه توضیح دادم که چیکار کنین ! صفحه قبل (صفحه 10 ) پست 212# همین رو توضیح دادم دقیقا 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mjna 22 ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ نیازی نیست وقتی شما از یه اکتیوی میرید به اکتیویتی دیگه خود اندروید اون رو میبره توی resume وقتی برمیگردید از همانجا لود میشه از توی حافظه خوب الان مشکله منم همینه وقتی برمیگردم به اکتیویتی از پوزیشن صفر شروع میکنه، باید چیکار کنم؟ اگه راهه حلی بنظرتون میرسه خواهشا دریغ نکنید! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mjna 22 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۴ آقای شاهدی لطفا به متد های لیست ویو این آپشن انتقال به پوزیشن خاص رو هم قرار بدید، چون آخرین پوزیشن رو میشه گرفت هنگام خروج از اکتیویتی ولی هنگام برگشت به اکتیویتی نمیشه به لیست ویو گفت که بره به پوزیشن خاصی، ممنون میشم تو آپدیت بعدی این رو هم لحاظ کنید! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
morti08 19 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۴ با سلام با لود کردن دیتابیس در لیست ویو چطور میشه از دستور Claer list استفاده کرد. Dim Adapter As AriaAdapterWithDataBase Sub listclear l1.Clear l2.Clear l3.ClearEnd Sub از این نمیشه استفاده کرد چون در ابتدا l1-l2-l3 رو Initialize نمیکنیم من استفاده کردم نشد. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۴ آقای شاهدی لطفا به متد های لیست ویو این آپشن انتقال به پوزیشن خاص رو هم قرار بدید، چون آخرین پوزیشن رو میشه گرفت هنگام خروج از اکتیویتی ولی هنگام برگشت به اکتیویتی نمیشه به لیست ویو گفت که بره به پوزیشن خاصی، ممنون میشم تو آپدیت بعدی این رو هم لحاظ کنید! چشم اینم اضافه میکم ، تا اون موقع میتونین از روشی که توی پست پایینی گفتم استفاده کنین با سلام با لود کردن دیتابیس در لیست ویو چطور میشه از دستور Claer list استفاده کرد. Dim Adapter As AriaAdapterWithDataBase Sub listclear l1.Clear l2.Clear l3.Clear End Sub از این نمیشه استفاده کرد چون در ابتدا l1-l2-l3 رو Initialize نمیکنیم من استفاده کردم نشد. شما ادپتر رو دوباره اینیشیالایز و مقدار دهی کنین و بریزین توی لیست ویو تا جایگزین شه 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۴ دوستان چون AriaListView و AriaGridView و AriaGalleryView و AriaExpandableListView همه native و محلی هستن شما میتونین به تموم کد های اصلی دسترسی داشته باشین و هر کاری که با این ویو ها بشه انجام داد رو انجام بدین ، برای مثال کد زیر برای اسکرول شدن به یه پوزیشین خاص از این کد میتونین استفاده کنید : (متد دوگانه هستش و هم گرید ویو و هم لیست ویو رو میتونین بهش بدین) Dim jo As JavaObject jo.InitializeContext jo.RunMethod("scrollto",Array As Object(AriaListView,30)) #if java import android.widget.ListView; import android.widget.GridView; public void scrollto(ListView lv,int position){ lv.smoothScrollToPosition(position); } public void scrollto(GridView gv,int position){ gv.smoothScrollToPosition(position); } #end if 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۴ آقا امین لطفا زوم شدن روی عکسای گالری رو هم اگه ممکنه به گالری ویو اضافه کنین خیلی ممنونم استاد 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mface 25 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۴ سلام استاد شاهدی عزیز یه راهنمایی میخوام من تو آریا گالری برای به اشتراک گذاری عکس هایی که با پیکاسو دان میکنم به مشکل خوردم میخوام عکسارو بعد دانلود به اشتراک بذارم اگه میشه یه راهنمایی کنید ممنون تشکر از زحماتی که میکشید . 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۴ این ارور برای چیه java.lang.NoClassDefFoundError: Failed resolution of: Laria/gp/listview/array/adapter/AriaListViewWrapper; at b4a.example.addpage._globals(addpage.java:553) at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:372) at anywheresoftware.b4a.BA.raiseEvent2(BA.java:187) at b4a.example.addpage.initializeGlobals(addpage.java:308) at b4a.example.addpage.afterFirstLayout(addpage.java:99) at b4a.example.addpage.access$000(addpage.java:17) at b4a.example.addpage$WaitForLayout.run(addpage.java:80) at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:739) at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:95) at android.os.Looper.loop(Looper.java:135) at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:5910) at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:372) at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:1405) at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:1200) Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: Didn't find class "aria.gp.listview.array.adapter.AriaListViewWrapper" on path: DexPathList[[zip file "/data/app/b4a.example-2/base.apk"],nativeLibraryDirectories=[/vendor/lib, /system/lib]] at dalvik.system.BaseDexClassLoader.findClass(BaseDexClassLoader.java:56) at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:511) at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:469) ... 16 more Suppressed: java.lang.ClassNotFoundException: aria.gp.listview.array.adapter.AriaListViewWrapper at java.lang.Class.classForName(Native Method) at java.lang.BootClassLoader.findClass(ClassLoader.java:781) at java.lang.BootClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:841) at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:504) ... 17 more Caused by: java.lang.NoClassDefFoundError: Class not found using the boot class loader; no stack available نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.