shahrokhnazari 110 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ کتابخونشس خدایی حرف نداره اگر دوستان این مشکل تو این کتابخونه حل کنند خدایی بهترین میشه وقتی تو فایل xml اندازه تصویر بزرگ میکنی که تثاویر تو گرید ویو بزگتر نشون بده کیفیت تص.یر میاد پایین که مشکلیه که این کتابخونه داره از سازنده محترم تقاضا دارم اینو بررسی کنه ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۴ ببخشید میشه بگید دقیقا چطور باید توی این لیست سرچ کرد ؟ متن رو از دیتابیس میگیرم . و برای سرچ مشکل دارم . خواهشمندم که هر کسی میدونه سابشو بنویسه .. ممنونم کسی جواب نمیده ؟ خیلیا جواب رو میدونن حتما .. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SmartSoft 13 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ من خودم مقادیرم را در List های Global ذخیره می کنم و با Position موجود در لیست جستجو می کنم. 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ کتابخونشس خدایی حرف نداره اگر دوستان این مشکل تو این کتابخونه حل کنند خدایی بهترین میشه وقتی تو فایل xml اندازه تصویر بزرگ میکنی که تثاویر تو گرید ویو بزگتر نشون بده کیفیت تص.یر میاد پایین که مشکلیه که این کتابخونه داره از سازنده محترم تقاضا دارم اینو بررسی کنه ممنون از ورژن جدید استفاده کنید اون مشکل برطرف شده . mahfelsoft در تاریخ 28 Jan 2016 - 09:47 صبح گفته است کسی جواب نمیده ؟ خیلیا جواب رو میدونن حتما .. برادر توی اون تاپیک دیگه جوابتون رو دادما ! ! ! 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ من خودم مقادیرم را در List های Global ذخیره می کنم و با Position موجود در لیست جستجو می کنم یعنی از دیتابیس استفاده نکردی ؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ mahfelSoft عزیز پست زیر رو نگاه کنید،بهتون پاسخ دادن استاد شاهدی لینک پست 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
CNGMI 4 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ سلام پس آپدیت باتن چی شد قرار بود بیاد؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahrokhnazari 110 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ سلام ورژن جدیدشو از کجا باید دانلود کرد؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ با سلام ، ورژن 4 هم آماده شد ، که امکانات زیر به کتابخونه اضافه شده : - لیوت همراه با باتن اضافه شد در سه حالت راست چین و چپ چین و وسط چین - مشکل کلیک شدن روی بعضی دیوایس ها هم کلا برطرف شده و با خیال راحت میتونین از آریا لیست ویو استفاده کنین ، - افکت کلیک شدن روی عکس - دسترسی راحت به همه لیوت ها از طریق خود adapter و دیگه نیازی نیست اسم لیوت هارو از ریسورس بردارین و به آدپتر بدین - اضافه شدن EventName و امکان استفاده هز تعداد AriaListView توی هز اکتیویتی - و چند امکان جزیی دیگه .... آموزش تصویری این ورژن : http://s7.picofile.com/file/8236277418/AriaListView_v4.rar.html کتابخونه هم برای آقا مهدی ارسال شده و به زودی توی فروشگاه قرار میگیره و دوستانی که قبلا کتابخونه رو خریده بودن میتونن رایگان اون رو آپدیت کنن 8 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahrokhnazari 110 ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ بی صبرانه منتظر نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahrokhnazari 110 ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ مدیر محترم سایت ...کتابخونه آریالیست........ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahrokhnazari 110 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ خبری نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ خبری نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما 10تا اسپمم بدی فرقی نداره ، تا وقتی آن نشن که نمیتونن بزارن کتابخونه رو ، این دفعه اخطار گرفتین ولی دفعه بعد اسپم ببینم جدی برخورد میکنم 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahrokhnazari 110 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ سلام ای کاش شما کتابخونه رو قرار میداید بعدا اطلاع رسانی میکردین .الان من یک برنامه با لیست ویو خدایی قدرتمند شما مخصوصا گرید ویو درست کردم که میخواسنم بفرستم برای بررسی به بازار که آپدیت کتابخونه رو ما گفتید انجام دادید و من میخوام نرم افزار را با اپدیت جدید نهایی کنم. به همین علت منتظر آپدیت هستم .. به هرحال از کتابخونه خوب شما ممنون با احترام نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۴ جناب شاهدی میخاسم بدونم با این کتابخونه میشه مولتی پنل(!!!!!) هم ساخت؟ ظاهرن اسمش توی اندروید استودیو گرید ویو یا لیست ویو با array adaptere، درست متوجه شدم؟ ینی الان grid view معادلش توی بیسیک میشه مولتی پنل؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۴ دوست برید صفحه اول همین تاپیک پست اول رو به دقت بخونید همه چیز رو توضیح دادم دیگه ، این دقیقا لیست ویو و گرید ویو با ArrayAdapter با کلی امکانات دیگه 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahrokhnazari 110 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ Sub list_select (position As Int) ToastMessageShow(Alistview.GetLabelTextbyID("text1",position),False)End Sub این رویداد کار نمیکنه تبلت آلکاتل نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahrokhnazari 110 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ ممنون ج بدید در اینمورد لطفا در مورد(Sub list_select (position As Int نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahrokhnazari 110 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ از اساتید محترم کسی نمیدونه چرا این رویداد در آریا لیست ویو کار نمیکنه؟؟؟ Sub list_select نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ مشکل کلیک نشدن توی ورژن جید حل شده . 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.