shahrokhnazari 110 ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ مشخص نیست نسخه جدید کی قرار میگیره تو فروشگاه؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ من چند روزه واسه آقای ایزدی فرستادم ولی مثل اینکه سیستمشون مشکل داره ، هر موقع اومدن میزارن 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahrokhnazari 110 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ سلام ممنون از کتابخونه بسیار کاربدی و نسخه جدیدش هم رو فروشگاه قرار گرفت از این نسخه چی جوری میشه از گالری ویو و ایجاد گالری تصویر استفاده کرد ممنون از پاسخ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parhamahmadi78 93 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ افای شاهدی کتابخونه با AhNavigationDrawer مشکل داره Sent from my GT-I8190 using Tapatalk نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ افای شاهدی کتابخونه با AhNavigationDrawer مشکل داره Sent from my GT-I8190 using Tapatalk من نمیدونم چرا هرکی هر مشکلی داره ربطش میده به آریا لیست ویو ، برادر درسته ! توی نویگیشن خیلی خوب و درست کار میکنه ! 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parhamahmadi78 93 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ من نمیدونم چرا هرکی هر مشکلی داره ربطش میده به آریا لیست ویو ، برادر درسته ! توی نویگیشن خیلی خوب و درست کار میکنه ! نه منظورم رو نفهمیدیدمن آریا رو توی پنل اصلی میخوام پنل نویگیشن یه لایوت جداس ک دو سه تا لیبل داره نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ نه منظورم رو نفهمیدید من آریا رو توی پنل اصلی میخوام پنل نویگیشن یه لایوت جداس ک دو سه تا لیبل داره خب توی ContentPanel ادش میکنین دیگه ، الان امتحان کردم کاملا درسته نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahrokhnazari 110 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ در متن های طولانی در آریا لیست ویو متن روی تصویر قرار نمیگیره ...اما وقتی باتن میزاری متن میرع روی باتن متاسفانه............ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ در متن های طولانی در آریا لیست ویو متن روی تصویر قرار نمیگیره ...اما وقتی باتن میزاری متن میرع روی باتن متاسفانه............ توی کروم لیوت دقیقا ؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
keramat98 82 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ یک سوال در رابطه با این لیست ویو. من در برنامه ام بیش از ۲۰۰-۳۰۰ گزینه لیست ویو دارم. میخوام به صورت پیشفرض ۱۰۰ تای اول رو نشون بده وقتی به اخرین رسید ۱۰۰ تای دوم و ... مثلا در بازار ۵۰ تا برنامه در لیست نشون میده وقتی به اخریش میرسی ۵۰ تا دیگه اضافه میشه و همین جور این روند ادامه داره. آیا این لیست ویو چنین قابلیتی داره؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahrokhnazari 110 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ توی کروم لیوت دقیقا ؟ Aadaptersimple.Layouts.LAYOUT_BUTTON_LEFT نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahrokhnazari 110 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ Aadaptersimple.Layouts.LAYOUT_BUTTON_right اما در چپ درسته نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ با سلام ، کتابخونه ورژن 4.1 هم برای آقا مهدی فرستادم تا توی فروشگاه قرار بدن ، باگ ایونت اسکرول برطرف شده و ایونت اسکرول برای گرید ویو هم اضافه شده ، این ساب بهتون 3تا پارامتر میده با اسم های : FirstVisibleItem : مکان یا position اولین آیتمی که توی لیست نمایش داده میشه رو میده VisibleItemCount : تعداد آیتمی که در حال حاظر لیست نشون میده TotalItemCount : تعداد کل آیتم های لیست اگه FirstVisibleItem رو با VisibleItemCount جمع کنیم میشه تعداد کل ، پس هر موقع جمع این دوتا برابر TotalItemCount شد پس اسکرول به پایان رسیده و میتونین دستور های خودتون برای اضافه شده آیتم های بیشتر به لیست بدین نمونه کد : Sub list_onscroll (ParentEventName As String,FirstVisibleItem As Int,VisibleItemCount As Int,TotalItemCount As Int) If FirstVisibleItem + VisibleItemCount >= TotalItemCount Then ToastMessageShow("End of Scroll",False) End If End Sub 4 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ اما در چپ درسته بله درسته لیوت رو اصلاح کردم ، دانلودش کنید و توی پوشه زیر بریزید : AriaListViewResources\layout حواستون باشه Read-Only باشه http://s7.picofile.com/file/8237698234/layout_button_right.xml.html نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
keramat98 82 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ یک سوال در رابطه با این لیست ویو. من در برنامه ام بیش از ۲۰۰-۳۰۰ گزینه لیست ویو دارم. میخوام به صورت پیشفرض ۱۰۰ تای اول رو نشون بده وقتی به اخرین رسید ۱۰۰ تای دوم و ... مثلا در بازار ۵۰ تا برنامه در لیست نشون میده وقتی به اخریش میرسی ۵۰ تا دیگه اضافه میشه و همین جور این روند ادامه داره. آیا این لیست ویو چنین قابلیتی داره؟ جواب نمیدید ؟:| نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ جواب نمیدید ؟:| دوست غزیز 2تا پست بالاتر رو بخونید :| پست شماره 133 همون لیمیت دادن رو گفتم اضافه شده دیگه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahrokhnazari 110 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ ممنون.کتابخونه گالری ویو کی در فروشگاه قرار میدید؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mface 25 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ سلام استاد شاهدی با تشکر از کتابخانه بسیار پرقدرت و مفیدتون استاد شاهدی برای آریا گالری با پیکاسو یه آموزش بذارین لطفا چون تو گالری با عکس سروکار داریم چه تو دیتابیس باشه چه تو استس فرقی نداره حجم برنامه بسیار زیاد میشه و برنامه به مشکل میخوره نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mface 25 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ استاد شاهدی عزیز من با دید آموزش آریا ورژن 3 مشکلم حل شد بسیار سپاسگذارم برای آموزش های خوبتون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ ممنون.کتابخونه گالری ویو کی در فروشگاه قرار میدید؟ گالری ویو یه کلس از AriaListView هستش دیگه ، شما AriaListView رو تیک میزنین و میتونین از AriaGalleryView استفاده کنین استاد شاهدی عزیز من با دید آموزش آریا ورژن 3 مشکلم حل شد بسیار سپاسگذارم برای آموزش های خوبتون خواهش میکنم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.