علی علایی 161 ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ الان من تو کدها بجای VisibleItemCount عدد 15 رومیزنم ولی کاری نمیکنه کدهای بالا رو میزنم به اخر لیست که میرسه توس مسیج رو نشون میده در ضمن همین کدها تو گرید ویو کار نمیکنه یه چیزی الان EventName رو کجا این کدها بزارم تو کدها بالا چه چیزی دیگه باید واردم کنم تا 10 تا 10 لود کنه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ الان من تو کدها بجای VisibleItemCount عدد 15 رومیزنم ولی کاری نمیکنه کدهای بالا رو میزنم به اخر لیست که میرسه توس مسیج رو نشون میده در ضمن همین کدها تو گرید ویو کار نمیکنه یه چیزی الان EventName رو کجا این کدها بزارم تو کدها بالا چه چیزی دیگه باید واردم کنم تا 10 تا 10 لود کنه دوست عزیز من کد های لیمیت شما رو بنویسم ؟ بهتون گفتم چجوری وقتی اسکرول به ته رسید چجوری بفهمین ، اینکه چجوری میخواین لیمیت بدین دیگه دست من نیست که :| واسه ایونت هم توی پست قبلی جوابتون رو دادم :| نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوتا سوال دارم 1.میخوام عکسا درس مث هم باشن .مث تصویر زیر نش 2.میخوام تصویرا درس کنار هم باشن و متن نمیخوام باش.درس مث یک گالری نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mjna 22 ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۴ سلام تویه اون تاپیک هم پرسیدم که میخوام اندازه واقعی عکس رو دربیارم مثلا من چندتا عکس دارم با سایز های مختلف که میخوام بیارم تو اسکرول ویو حالا میخوام ارتفاع عکس هارو دربیارم ،با کتابخونه bitmap extended میتونستم ارتفاع ایمیج ویو رو بدست بیارم ولی با این کتابخونه نمیدونم چیکار کنم ارتفاع عکس بدست بیاد ؟ و ارتفاع هر عکس من با هم فرق داره Dim gal As AriaGalleryView Dim agal As AriaGalleryAdapter Dim l1 As List l1.Initialize gal.Initialize("") l1.Add(LoadBitmap( File.DirAssets,found2.Get(i))) agal.Initialize("imgviewelayout",l1).ToGalleryView(gal) ScrollView1.Panel.AddView(gal,0,0,200dip,ارتفاع واقعی عکس رو باید اینجا چی بنویسم؟) نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ha88an 203 ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۴ مشکل فونت نمیخواد حل بشه؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mjna 22 ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۴ مشکل فونت نمیخواد حل بشه؟ تویه نسخه جدید مشکل فونت ورنگ پس زمینه حل شده 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mjna 22 ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ من میخوام متن یک سطر خاص از لیست رو استخراج کنم با دستور : Alistview2.GetLabelTextbyID ظاهرا میشه اینکارو انجام داد، ولی سوالم اینجاس که ID رو باید چی بزارم؟؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ من میخوام متن یک سطر خاص از لیست رو استخراج کنم با دستور : Alistview2.GetLabelTextbyID ظاهرا میشه اینکارو انجام داد، ولی سوالم اینجاس که ID رو باید چی بزارم؟؟ ID متن اول text1 و متن دوم text2 که به صورت String باید بهش بدین نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mjna 22 ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ سلام تویه اون تاپیک هم پرسیدم که میخوام اندازه واقعی عکس رو دربیارم مثلا من چندتا عکس دارم با سایز های مختلف که میخوام بیارم تو اسکرول ویو حالا میخوام ارتفاع عکس هارو دربیارم ،با کتابخونه bitmap extended میتونستم ارتفاع ایمیج ویو رو بدست بیارم ولی با این کتابخونه نمیدونم چیکار کنم ارتفاع عکس بدست بیاد ؟ و ارتفاع هر عکس من با هم فرق داره Dim gal As AriaGalleryView Dim agal As AriaGalleryAdapter Dim l1 As List l1.Initialize gal.Initialize("") l1.Add(LoadBitmap( File.DirAssets,found2.Get(i))) agal.Initialize("imgviewelayout",l1).ToGalleryView(gal) ScrollView1.Panel.AddView(gal,0,0,200dip,ارتفاع واقعی عکس رو باید اینجا چی بنویسم؟) برای اینکه ارتفاع عکس رو بدست بیارم راهی ندارید ؟البته ارتفاع عکس هایی که در پوشه asset هست مشکلی ندارم راحت میشه با bitmap extended بدست بیارم ولی عکس هایی که با url از اینترنت دانلود میکنه رو باید چجوری ارتفاع واقعی شو بدست بیارم ؟ممنون میشم راهنمایی کنید! *یه پیشنهاد هم دارم اینکه اگه امکانش وجود داره یه pdf چند صفحه ای آموزش کار با آریا لیست ویو درست کنید خیلی خوب میشه! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ha88an 203 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۴ تویه نسخه جدید مشکل فونت ورنگ پس زمینه حل شده از نسخه 4.10 مگه جدیدتر اومده؟ خوده جناب شاهدی هم گفتن مشکل داره نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۴ از نسخه 4.10 مگه جدیدتر اومده؟ خوده جناب شاهدی هم گفتن مشکل داره بله نسخه 4.5 اومده و مشکلات قبلی برطرف شده 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۴ سلام یک دیتابیس دارم.ایدی و دو تا فیلد لینک...لینک اول که توی لیست ویو دانلود میش. سوالم اینه چطور بگم رو هر لیستی کلیک شد یک ایمیج ویو بسازه و از لینک دوم عکس رو دانلود کن و تو ایمیج ویو نشون بده نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۴ up.... نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ استاد من خریدمش توی یه پروژه جدا میخوام ران کنم همه چی هم طبق فیلم رفتم این ارور میاد B4A version: 5.80 Parsing code. (0.00s) Compiling code. (0.03s) Compiling layouts code. (0.00s) Generating R file. Error ..\arialistviewresources\drawable-v21\selector.xml:4: error: Error: No resource found that matches the given name (at 'id' with value '@android:id/mask'). نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ استاد من خریدمش توی یه پروژه جدا میخوام ران کنم همه چی هم طبق فیلم رفتم این ارور میاد B4A version: 5.80 Parsing code. (0.00s) Compiling code. (0.03s) Compiling layouts code. (0.00s) Generating R file. Error ..\arialistviewresources\drawable-v21\selector.xml:4: error: Error: No resource found that matches the given name (at 'id' with value '@android:id/mask'). توی ریسورس های خود کتابخونه تو پوشه drawable-v21 برو ببین فایل selector هست مطمئنا نیستش باید بری از بخش مشتریان ریسوس های v4 رو دانلود کن واستفاده کن نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ توی ریسورس های خود کتابخونه تو پوشه drawable-v21 برو ببین فایل selector هست مطمئنا نیستش باید بری از بخش مشتریان ریسوس های v4 رو دانلود کن واستفاده کن بودش اون ارور نات فوند که نداده نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ به این قسمت از کد اون فایل گیر میده <item android:id="@android:id/mask"> <shape android:shape="rectangle"> <solid android:color="@color/ListSelection" /> </shape> </item> نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ تو ریسوس ها دست بردی یه کاری کن دوباره ریسورس ها رو جایگزین کن ببین حل میشه اگر نشد باید خود امین بیاد جواب بده نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ استاد من خریدمش توی یه پروژه جدا میخوام ران کنم همه چی هم طبق فیلم رفتم این ارور میاد B4A version: 5.80 Parsing code. (0.00s) Compiling code. (0.03s) Compiling layouts code. (0.00s) Generating R file. Error ..\arialistviewresources\drawable-v21\selector.xml:4: error: Error: No resource found that matches the given name (at 'id' with value '@android:id/mask'). Api تون چنده ؟ اگه ماسک و ریپل رو نمیشناسه حتما api تون از 21 .پایین تره نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ آقای شاهدی چطوری position رو بگیرم؟برای اکتیویتی های دیگ position رو مساوی متغیر اینت میکنم ولی داخل یک اکتیویتیه دیگ همیشه آیتم اولو نشون میده.. خواهشا ج بدید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.