رفتن به مطلب
  • 0

برش عکس


alinoori

سوال

سلام من این کد رو از سایت اصلی گرفتم برای برش عکس

Sub Globals
	Private ImageView1 As ImageView
	Private Button1 As Button
	Private Button2 As Button
	Dim onoff As Boolean
End Sub

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
	
	
	
	
	If File.Exists(File.DirRootExternal&"/axax",Null)=False Then
File.MakeDir(File.DirRootExternal,"/axax")
	
End If
	Activity.LoadLayout("1")

End Sub

Sub Activity_Resume
	If onoff = True Then
	onoff=False
	ImageView1.Visible = True
	ImageView1.Bitmap = LoadBitmapSample(File.DirRootExternal&"/axax", "1.jpg",ImageView1.Width, ImageView1.Height)
	End If
End Sub

Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean)
End Sub


Sub Button2_Click
	Galeria(File.DirRootExternal&"/axax", "1.jpg")
End Sub

Sub ParseUri(FileName As String) As Object
 Dim r As Reflector
 Return r.RunStaticMethod("android.net.Uri", "parse", Array As Object(FileName), Array As String("java.lang.String"))
End Sub
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''


Sub Galeria(Directory As String, PictureName As String)
	Dim i As Intent
	onoff = True
	i.Initialize(i.ACTION_PICK, "")
	i.SetType("image/*")
    i.PutExtra("output", ParseUri("file://" & File.Combine(Directory, PictureName))) 'output folder you set OpenCam(File.DirRootExternal, "1.jpg")
	
	i.PutExtra("crop", "true") 'crop ON
	i.PutExtra("aspectX", 0) 'crop aspects
	i.PutExtra("aspectY", 0) 'crop aspects
	i.PutExtra("outputX", 120) 'crop size
	i.PutExtra("outputY", 80) 'crop size
	StartActivity(i)

End Sub

فقط مشکلم اینه که از گالری عکس برای برش میگیره .

در صورتی که من میخوام از اینترنال برنامه بگیره .

نمیدونم کدوم قسمتش رو تغییر بدم؟؟

ممنون میشم کمک کنید.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

سلام علی جان.

این الان میاد گالری رو باز میکنه کاربر باید عکس انتخاب بکنه؟؟

یا مستقیم از حافظه خارجی یه عکس انتخاب میکنه؟؟

 

اگه اینطوره خب اینو تغییر بده به File.DirInternal

Galeria(File.DirRootExternal&"/axax", "1.jpg")
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

سلام علی جان.

این الان میاد گالری رو باز میکنه کاربر باید عکس انتخاب بکنه؟؟

یا مستقیم از حافظه خارجی یه عکس انتخاب میکنه؟؟

 

اگه اینطوره خب اینو تغییر بده به File.DirInternal

Galeria(File.DirRootExternal&"/axax", "1.jpg")

سلام پژمان

 

راستش این میاد یه عکس رو از گالری انتخاب میکنه و عکس رو برش میده میزاره تو

 File.DirRootExternal&"/axax", "1.jpg"

 

من نمیخوام از گالری انتخاب کنه میخوام از خود اندروید بگیره این عکسو 

دقیقا میخوام jab.getbitmapبهش بدم .

ولی نفهمیدم از کجا باید بهش بدم.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...