رفتن به مطلب

سورس کار با دیتابیس در بیسیک فور اندروید


shahab.es
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

سلام.ببخشید من یک سوال داشتم.سوالم هم خیلی ضروری لطفا به جیمیلم پاسخ بدید.

اینکه من هر جا اموزش لود کردن دیتا بیس دیدم همشون باید یک اکتیویتی فصل داشته باشند و بعد وارد متن بشوند.من دنبال اینم که وقتی دیتابیس رو ساختیم و لود کردیم یک راست بره داخل متن دیگه فصل نداشته باشد.

خواهش می کنم کمکم کنید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دلاور

شما خوب فقط از اکتیوتی دوم استفاده کن....

Sub Process_Globals
	'These global variables will be declared once when the application starts.
	'These variables can be accessed from all modules.

End Sub

Sub Globals
	'These global variables will be redeclared each time the activity is created.
	'These variables can only be accessed from this module.

	Private Button1 As Button
	Private EditText1 As EditText
	Dim id As Int
End Sub

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
	'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example:
	Activity.LoadLayout("content")
	
	
	'meghdar be edit text baraye viraayeh'
	cur = sql.ExecQuery("SELECT * FROM mytbl WHERE id = 2")
	cur.Position = 0
	EditText1.Text = cur.GetString("content")
	
	

End Sub

Sub Activity_Resume

End Sub

Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean)

End Sub



Sub Button1_Click''''emaal taghirat va viraayesh''''
	Dim a As Int
		a = Msgbox2("motmaennid???","answercenter.ir-->shahab.es","bale","","na",Null)
		If a = DialogResponse.POSITIVE Then
			'injaa vaarede data base mikonim'
			
			sql.ExecNonQuery("UPDATE mytbl SET content = '"& EditText1.Text &"' WHERE id = '"& "2" &"'")
			ToastMessageShow("sabt shod",False)
			
			'dobare edittetx ro load mikonam ta taghirat maloom beshe'
			EditText1.Text = ""
				cur = sql.ExecQuery("SELECT * FROM mytbl WHERE id = 2")
				cur.Position = 0
			EditText1.Text = cur.GetString("content")	
		End If
	
End Sub
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 1 ماه بعد...

سلام اقا شهاب یعنی خدایی گل کاشتی 

ولی برا من کار نمیکنه(داخل نمایش متن)

این کدهام

activity main

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example:
Activity.LoadLayout("list")
If File.Exists(File.DirInternal,"db.db") = False Then
File.Copy(File.DirAssets,"db.db",File.DirInternal,"db.db")
End If


If sql.IsInitialized = False Then
sql.Initialize(File.DirInternal,"db.db",True)
End If


cur = sql.ExecQuery("SELECT * FROM mytbl")
For i = 0 To cur.RowCount - 1 
cur.Position = i
ListView1.AddSingleLine(cur.GetString("title"))
Next




If ListView1.Size = 0 Then
Msgbox("اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.","سلام.توجه!!!")
End If




End Sub


Sub Activity_Resume


End Sub


Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean)


End Sub


Sub Button1_Click
If EditText1.Text = "" Or EditText2.Text = "" Then
ToastMessageShow("متنی وارد نشده است",False)
Else


Dim a As Int
a = Msgbox2("از اضافه کردن اطلاعات مطمئن هستید؟؟؟???","توجه!!","بله","","خیر",Null)
If a = DialogResponse.POSITIVE Then


sql.ExecNonQuery("INSERT INTO mytbl (id,title,content) VALUES (null,'"& EditText1.Text &"','"& EditText2.text &"')")
ToastMessageShow("ثبت شد",False)




ListView1.Clear
cur = sql.ExecQuery("SELECT * FROM mytbl")
For i = 0 To cur.RowCount - 1 
cur.Position = i
ListView1.AddSingleLine(cur.GetString("title"))
Next


End If
End If
End Sub


Sub ListView1_ItemClick (Position As Int, Value As Object)
meghdar = Value
StartActivity(content)
End Sub


Sub ListView1_ItemLongClick (Position As Int, Value As Object)
Dim a As Int
a = Msgbox2("از حذف اطلاعات مطمئن هستید؟؟؟؟","توجه","بله","","خیر",Null)
If a = DialogResponse.POSITIVE Then



sql.ExecNonQuery("DELETE FROM mytbl WHERE id = '"& Value &"'")
ToastMessageShow("حذف شد.",False)

ListView1.Clear
cur = sql.ExecQuery("SELECT * FROM mytbl")
For i = 0 To cur.RowCount - 1 
cur.Position = i
ListView1.AddSingleLine(cur.GetString("title"))
Next


End If
End Sub

activity content

'These global variables will be redeclared each time the activity is created.
'These variables can only be accessed from this module.
Dim id As Int
Private Label1 As Label
Private EditText1 As EditText
End Sub


Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example:
Activity.LoadLayout("label")
id = Main.meghdar




Main.cur = Main.sql.ExecQuery("SELECT * FROM mytbl WHERE id = " & id)
Main.cur.Position = 0
EditText1.Text = Main.cur.GetString("content")


End Sub
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما دارید از Cursor  که توی اکتیویتی Main  هستش استفاده می کنید و بعد از Select  کردن هم Cursor.Close  صدا زده نشده و این امکانو میشه داد که مرسور اطلاعاتی رو نمایش نمیده

شما توی اکتیویتی content  یک Cursor  دیگه تعریف کنید

 

این کدو بنویسید »

Dim cr As Cursor
cr = Main.sql.ExecQuery("SELECT * FROM mytbl WHERE id = " & id)
Main.cur.Position = 0
EditText1.Text = cr.GetString("content")
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اقا مجید خیلییییی ممنون 

خداییش همین الان میخواستم بگم که مشکلم حل شد 

راه حل = توی لیست ویو من از اد سینگل لاین استفاده کردم اما باید از اد سینگل لاین 2 استفاده کنم و در متغیر دومی ستون id رو بدم (برای باز خوانی پس از حذف ویرایش و .... ) به هر حال خیلی اقایی 

جواب رو هم گذاشتم کسی دیگه مشکل داشت شاید با این روش حل شد.

خیلی ممنون 

من هر چی دارم توی برنامه نویسی از این انجمن و کاربرانی مثل اقای ارتا وایزدی و الیاس عرفانی و .... هستش که خیلی به من کمک کردن.

همچنین اقا شهاب گل.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 9 ماه بعد...

سلام خدمت شما و تشکر واسه این آموزش.

آقا ببخشید لطفاً یه کد برای جستجو تو دیتابیس چندجدولی بنویسید.

تو دیتابیس تک جدولی به خوبی میتونم سرچ و علاقمندی واسه کتاب درست کنم اما یه جدول دیگه اضافه بشه دیگه نمی تونم و کارم لنگ می مونه.

بنده مبتدی هستم اما اگه لطف کنید توضیح بدید یاد می گیرم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

اینو ببینید

احتمال داره مشکلتون حل بشه

البته سرچ رو نداره فک کنم اما ایده کارو میده بهتون

https://answercenter.ir/topic/3622-سورس-کد-کتاب-های-چند-جدولیعلاقه-مندی-و-فراخونی-تیترها-و/

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 1 ماه بعد...

سلام،ممنون بخاطر آموزش خوبتون

من یک مشکلی دارم لطفا راهنماییم کنید.

میخوام یک برنامه برای یک فروشگاه بزرگ با چند تا شعبه بنویسم که فقط حضور و غیاب انجام بشه و برنامه به شکل زیر هست:

1-یک نسخه ادمین داره که میاد و شعبه ها رو تعریف میکنه مثلا شعبه1،شعبه2 و...

2-الان کارمند ها باید به صورت اتوماتیک با توجه به نام کاربریشون به شعبه خودشون برن،مثلا علی کارمند شعبه1 هست و باید بعد از وارد کردن نام کاربری و رمز عبور فقط به شعبه 1 دسترسی داشته باشه

3-لیست حضور و غیاب به صورت ماهانه نمایش داده بشه.

لطفا راهنماییم کنید

باتشکر

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
  • اضافه کردن...